Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πολύ πριν γίνει διάσημος: Η άγνωστη σχέση του Δάκη με τον Σάκη Ρουβά

Η στήριξη στον τραγουδιστή πριν γίνει αυτός που γνωρίζουμε

29 Μαΐου 2022 13:15
Πολύ πριν γίνει διάσημος: Η άγνωστη σχέση του Δάκη με τον Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος «βυθίστηκε» ο καλλιτεχνικός κόσμος με το θάνατο του Δάκη σε ηλικία 78 ετών, με το μεγάλο τραγουδιστή να έχει γράψει τη δική του ιστορία και να αναγνωρίζεται από άπαντες.

Ο Δάκης, ωστόσο, δεν ήταν μονάχα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα και ένας άνθρωπος, που έδινε τόπο στα νιάτα. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και του Σάκη Ρουβά, με τον Δάκη να είναι από τους πρώτους που τον ανακάλυψαν, όπως ο γνωστός σόουμαν έχει αποκαλύψει, βοηθώντας τον καθοριστικά στα πρώτα του «βήματα», πολύ πριν γίνει δηλαδή ο σούπερ σταρ, που γνωρίζουμε.

Όταν ο Δάκης... ξεχώρισε τον Σάκη

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στη γνωριμία τους στο Ενώπιος Ενωπίω: «Ξεκίνησα με τους φίλους μου από τη γυμναστική και κάποια στιγμή κάποιος έπρεπε να τραγουδήσει και δεν μπορούσε κι έτσι πήγα εγώ στη θέση του και τραγούδησα σε ένα ξενοδοχείο. Γλυκάθηκα κι από τότε δεν έχω σταματήσει». Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στην Αθήνα, όταν τον γνώρισε σε μία από τις εμφανίσεις του, ενώ έκανε διακοπές στην Κέρκυρα.

«Με είδε ο Ηλίας Ψινάκης και μου είπε "τι κάνεις εσύ εδώ; είσαι σαν τη μύγα μες το γάλα". Έκανα μερικά ραντεβού με διάφορους μαγαζάτορες και μέσα σε αυτά τα ραντεβού ήταν με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Πήγα στο ραντεβού, ο Ηλίας έπαιζε τάβλι με τον Νίκο... μίλαγα εγώ με την κυρία Βίσση. Τον Νίκο τον θαύμαζα πάρα πολύ. Δυστυχώς, ήταν επεισοδιακό το ραντεβού και δεν κατάφεραν να με δουν. Απογοητευμένος γύρισα στην Κέρκυρα. Βρέθηκε άλλη δουλειά στην Πάτρα κι εκεί έρχεται ο Δάκης για μία εμφάνιση και μόλις με είδε στο Lido μου είπε “τι κάνεις εδώ;”. Μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και του έδωσα της γιαγιάς μου γιατί εγώ δεν είχα. Κάποια στιγμή η γιαγιά μου μού είπε σε πήρε ο Δάκης. Τον πήρα τηλέφωνο κι έτσι ξεκίνησα μαζί του, με τον Δημήτρη Κοντολάζο, την Πίτσα Παπαδοπούλου στο Show Center. Ο Δάκης ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε και έλεγε καλά λόγια στους παραγωγούς».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share