Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δάκης: Η αξέχαστη σκηνή στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" που είναι viral μέχρι και σήμερα

Εσείς θυμάστε την ατάκα;

29 Μαΐου 2022 13:06
Δάκης: Η αξέχαστη σκηνή στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν έχει παρακολουθήσει αμέτρητες φορές τα επεισόδια της θρυλικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο έχουμε δει τα επεισόδια ξανά και ξανά, αλλά έχουμε αγαπήσει τους χαρακτήρες και έχουμε μάθει απέξω πολλές από τις ατάκες.

Μία τέτοια ατάκα είναι και αυτή που είχε πει ο Κωνσταντίνος Κατακουζινός για τον Δάκη, στο επεισόδιο " Το ροκ και το πουροκ".

Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ροζμαρί από το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Πριν διαβάσετε παρακάτω μπορείτε να μαντέψετε ποια ατάκα είναι αυτή;

Για όσους δεν θυμούνται στο συγκεκριμένο επεισόδιο ένας υποτιθέμενος μάνατζερ ξεσηκώνει τις τρεις φιλενάδες και τις πείθει ότι έχουν ταλέντο στο τραγούδι.

Έτσι λοιπόν ξεκινούν να γίνουν μεγάλες σταρ, ενώ ταυτόχρονα βάζουν βαθιά τα χέρια τους στις τσέπες του Κωνσταντίνου, προκειμένου να βρουν χρήματα.

Εκείνος από σοβαρός επίκουρος της έδρας της Βυζαντινολογίας ξαφνικά αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν ένα δεκαεξάχρονο παιδί, καθώς δείχνει έντονο θαυμασμό για τον γνωστό τραγουδιστή Σάκη Ρουβά...

Ωστόσο, σε κάποια συζήτηση που είχε η Ελένη και ο Μάνθος με τον Κωνσταντίνο, ανακαλύπτουν και μια άλλη παλιά αδυναμία του τραγουδιστή και αυτή δεν ήταν άλλη από τον τραγουδιστή Δάκη.

"Είχα ένα δισκάκι του Δάκη", λέει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κατακουζινός.

Και συνεχίζει: "Μου το είχε κάνει δώρο η εξαδέρφη μου. Πολύ μου άρεσε. Αλλά μια μέρα το ανακάλυψε ο πατήρ μου και το έσπασε. Κομματάκια το έκανε."

Δείτε εδώ το επεισόδιο

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share