Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεκατίνιασμα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Γιατί έπρεπε να έρθει και η σκύλα;»

Αγόραζε εσώρουχα για να...

24 Μαΐου 2022 15:13
Ξεκατίνιασμα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Γιατί έπρεπε να έρθει και η σκύλα;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετές ήταν οι προσπάθειες της πριγκίπισσας Νταϊάνα για να σώσει το γάμο της με τον Κάρολο. Ωστόσο, ένα βράδυ συνειδητοποίησε ότι όλα είχαν τελειώσει. Τι είχε συμβεί με το... ξεκατίνιασμα;

Στα ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα, έχουν γίνει πολλές αναφορές για τις προσπάθειες που έκανε η "πριγκίπισσα του λαού" να σώσει το γάμο της με τον Κάρολο. Το 1989, οχτώ χρόνια μετά το γάμο τους, γνωρίζοντας ότι ο σύζυγός της είχε ερωμένη, η Νταϊάνα προσπαθούσε να ξυπνήσει τα ένστικτά του, αγοράζοντας ακριβά και σέξι εσώρουχα.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της, το σχέδιό της είχε πολύ άσχημη εξέλιξη. Και αυτό, διότι, όταν την είδε ο Κάρολος, της είπε "δείχνεις γελοία", με αποτέλεσμα η ψυχολογία της να πέσει στα… τάρταρα!

πριγκίπισσα Νταϊάνα κάρολος

Τι έκανε, όμως, στη συνέχεια;

Το περιστατικό έγινε, λίγο πριν οι δυο τους αναχωρήσουν για το πάρτι γενεθλίων της Άναμπελ Έλιοτ, αδερφής της Καμίλα Πάρκερ. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό, πως, όταν η Καμίλα πληροφορήθηκε πως ο Κάρολος θα συνοδευόταν από την Νταϊάνα, άρχισε να φωνάζει "γιατί έπρεπε να έρθει και αυτή η γαμ@@@νη σκύλα;"!

Ο σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Κεν Ουάρφ, περιγράφει τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο πάρτι: "Όλοι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πως ήρθε και η Νταϊάνα, καθώς ήταν δικοί του φίλοι (σ.σ. του Καρόλου) και όχι δικοί της. Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένιωσα πολύ άβολα για εκείνη".

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Channel 4, κατά τη διάρκεια του πάρτι, όταν η Νταϊάνα είδε την Καμίλα να κάθεται δίπλα στον Κάρολο, την πλησίασε και της είπε: "Λυπάμαι, που είμαι ανάμεσά σας. Θα πρέπει να είναι κόλαση και για τους δυο σας… μην μου συμπεριφέρεστε, σαν να είμαι ηλίθια".

Και η Καμίλα της απάντησε: "Τι παραπάνω θα ήθελες; Όλοι οι άνδρες του κόσμου είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Έχεις δύο όμορφα παιδιά". "Θέλω τον άντρα μου", ήταν η απάντηση της Νταϊάνα. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που είχε κάνει ο φωτογράφος της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share