Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρυσοχέρα και νοικοκυρά: «Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη άρεσε να μου τηγανίζει πατάτες»

Ποιος το αποκάλυψε;

24 Μαΐου 2022 10:24
Χρυσοχέρα και νοικοκυρά: «Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη άρεσε να μου τηγανίζει πατάτες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παγκοσμίου φήμης πιανίστας, Δημήτρης Σγουρός μίλησε πριν περίπου έναν χρόνο για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Δημήτρης Σγουρός αναφέρθηκε και σε άλλες φιλίες που δημιούργησε αλλά φυσικά μίλησε για το πάθος του, τη μουσική.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πώς έμαθε ότι είχε καρκίνο. Τι της είχαν πει οι γιατροί;

Αλίκη Βουγιουκλάκη σγουρός

Αρχικά είπε για την αξέχαστη Αλίκη: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε εποχή που κάναμε αρκετή παρέα. Της άρεσε να μου τηγανίζει πατάτες. Κι εγώ περνούσα θαυμάσια μαζί της.»!

«Είχα όμως φιλία και με τη Τζένη Καρέζη και την οικογένειά της, τον Στράτο Τζώρτζογλου και την τότε σύζυγό του Μαρία Γεωργιάδου. Όπως επίσης και με την Μαίρη Αρώνη, με την Άννα Συνοδινού και αρκετούς ακόμα. Κρατώ μέσα μου τις ωραίες στιγμές που είχαμε περάσει κάνοντας παρέα» αποκάλυψε στην εφημερίδα ON Time και την Σίσσυ Μενεγάτου.

Νέα αποκάλυψη για το γάμο Παπαμιχαήλ-Βουγιουκλάκη: «Θύμωνε μαζί της και έλεγε...»

Μια νέα αποκάλυψη προέκυψε για το γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με ένα συνάδελφο και καλό φίλο του πρώτου να αναφέρεται με λεπτομέρειες στο «θυελλώδη» έρωτά τους.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/5), ο Τάκης Χρυσίκακος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και τα εξομολογήθηκε όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με το γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται στο ιστορικό ζευγάρι και τη σχέση μαζί του, επιβεβαιώνοντας και όσα αναφέρονταν σχετικά με τους καβγάδες τους.

Τάκης Χρυσικάκος: Το σχόλιο του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Με τον Δημήτρη είχαμε παίξει και στο θέατρο. Πρώτα δούλεψα με την Αλίκη και είχαμε μια ωραία συνεργασία. Την ευχαριστώ μέχρι και σήμερα, που με πήρε ως παρτενέρ στο θέατρο.

Με τον Δημήτρη, όμως, γίναμε φίλοι. Ήταν ένας Πειραιώτης και... άπλας για την παρέα και τους φίλους του. Μας δέσανε πολλά πράγματα και τον αγάπησα πάρα πολύ. Ήμασταν φίλοι έως το τέλος.

Για τη σχέση του με την Αλίκη, τον θυμάμαι πολλές φορές να βγαίνουμε και να θυμώνει μαζί της. Οι δυο τους είχαν μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά... αλίμονο σε όποιον έλεγε την παραμικρή κακή κουβέντα για την Αλίκη.

Τέτοια άτομα, δυστυχώς, είναι δύσκολο να συνυπάρξουν στη ζωή. Η γυναίκα έχει δικαίως απαιτήσεις από τον άνδρα. Όταν εκείνος, όμως, αφιερώνεται στην καριέρα του τόσο πολύ, τότε δυστυχώς δε μένουν πολλά», ανέφερε ο Τάκης Χρυσικάκος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share