Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Φαίη Κοκκινοπούλου: Θυμάστε το «κορίτσι» του Νίκου Σεργιανόπουλου; Δείτε πως είναι σήμερα η «Μελίτα» από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»

Καστανομάλλα και 54 ετών

21 Μαΐου 2022 11:04
Φαίη Κοκκινοπούλου: Θυμάστε το «κορίτσι» του Νίκου Σεργιανόπουλου; Δείτε πως είναι σήμερα η «Μελίτα» από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Φαίη Κοκκινοπούλου μπορεί να την γνωρίσαμε το 1991 όταν ήταν στο βασικό καστ της σειράς Αξιότιμοι κύριοι που προβαλλόταν στην ΕΤ1, ωστόσο, αγαπήθηκε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη που παιζόταν με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Υποδυόταν την Μελίτα Μιχαήλ, μια Σαμιώτισσα κρατούμενη των φυλακών και βαρυποινίτισσα που φυλακίστηκε για το φόνο ενός φαντάρου, επειδή προκάλεσε το θάνατο της αδερφής της την οποία ξυλοκόπησε, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από αυτόν και δεν επρόκειτο να κάνει έκτρωση.

Στη σειρά κάνει το κορίτσι του Νίκου Σεργιανόπουλου (Παυλάτος). Η Μιχαήλ μισεί, αρχικά, τον Παυλάτο γιατί όταν αυτή καταφθάνει στις φυλακές Καλάμου, κάνει μια προσπάθεια να αποδράσει, η οποία καταλήγει σε αποτυχία εξαιτίας του, διότι αυτός πίστευε πως το καλύτερο για αυτή ήταν να παραμείνει στις φυλακές.

Στη συνέχεια, συνεργάζεται με τη Ντάνου, συμμετέχοντας σε ένα από τα σχέδια εκδίωξης του Παυλάτου από τις φυλακές, με αντάλλαγμα το να τη βοηθήσει η Ντάνου να αποδράσει. Αργότερα, όμως, η Μιχαήλ ερωτεύεται τον Παυλάτο, όταν αυτός της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση του φόνου που διέπραξε αυτή, τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ της.

Τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά... διαβάστε περισσόερα και δείτε πως είναι σήμερα μέσα από το youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share