Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ντοκουμέντο γεμάτο συγκίνηση: Οι τελευταίες φωτογραφίες του Κώστα Χατζηχρήστου με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου στο πλευρό του!

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης ήταν δίπλα στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιός μέχρι το τέλος

20 Μαΐου 2022 20:25
Ντοκουμέντο γεμάτο συγκίνηση: Οι τελευταίες φωτογραφίες του Κώστα Χατζηχρήστου με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου στο πλευρό του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μεγάλος κωμικός του ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Χατζηχρήστος, έφυγε από τη ζωή στις 3 Οκτωβρίου 2001, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Δείτε επίσης: Η NASA αποχαιρετά τον σπουδαίο Βαγγέλη Παπαθανασίου με ένα συγκλονιστικό βίντεο 4 λεπτών!

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινε στο Ιατρικό Κέντρο, αφού η υγεία του είχε κλονιστεί. Κυρίως όμως κλονίστηκε, όταν έχασε το θέατρό του από την τότε εξαρχεία του Παναγίου Τάφου, όπου ανήκει το κτήριο. Οι λογαριασμοί για τον μεγάλο μας κωμικό ήταν θηλιά στο λαιμό του και καθημερινά πάλευε να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσχέρειες.

παπαθανασιου-χατζηχρηστοσ

Στο πλευρό ένας εκ των οποίων του στάθηκε ως αδερφός και πατέρας, ήταν ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου ο οποίος του είχε παραχωρίσει εντελώς δωρεάν διαμέρισμα στο Παγκράτι για να μένει. Λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή ο “Ζήκος” μας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε παραθέσει γεύμα προς τιμήν του και είχε μιλήσει με τα κολακευτικότερα λόγια για τον δικό του Χατζηχρήστο παρουσία πολλών και μεγάλων συναδέλφων του, οι οποίοι ζούσαν τότε.

Ανάμεσά τους και η Δέσπω Δαιαμαντίδου που διακρίνεται σε μια από τις δύο αποκλειστικές φωτογραφίες. Ήδη ο μεγάλος ηθοποιός είναι στην τελευταία φάση πριν φύγει από τη ζωή!

χατζηχρηστοσ

Αποκάλυψη σοκ: Ποιος είχε κάνει τόπι στο ξύλο τον αείμνηστο Χατζηχρήστο;

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Χατζηχρήστο και το ξύλο που είχε φάει!

Την «κόντρα» του με τον Κώστα Χατζηχρήστο αποκάλυψε … ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του, περιγράφοντας πόσο “καταπιεστικός εραστής” ήταν ο αείμνηστος ηθοποιός. Αποκαλύψεις για τον Κώστα Χατζηχρήστο: "Οι γιατροί του έλεγαν πως είχε 2 μήνες ζωής..."

«Κάποια στιγμή λοιπόν ο σκηνοθέτης έβαλε έως και τον Χατζηχρήστο να μου ‘πάρει’ τη γυναίκα. Εγώ λοιπόν, για να μη συμβεί αυτό, ζήτησα ένα υπερβολικό ποσό προκειμένου να… στραβώσει η δουλειά και να μην παίξω.

Μου λέει ο σκηνοθέτης: ‘Γιατί τόσα, ρε Δημήτρη;’. Και του απαντάω: ‘Πρώτον, επειδή θα παίξω με τον Χατζηχρήστο-τότε δεν διακρινόταν για σπουδαία πράγματα που είχε κάνει στον κινηματογράφο-. Δεύτερον, γιατί θα μου ‘πάρει’ τη γυναίκα ο Χατζηχρήστος. Ε, όχι και ο Χατζηχρήστος. Δεν το δέχομαι’, εξηγεί χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλλιβωκάς.

“Αυτό ο Κώστας δεν μου το συγχώρησε ποτέ. Έπαιζε λοιπόν στο θέατρο Παρκ και το πλημμύριζε από κόσμο. Εκείνος είχε Τζάγκουαρ και εγώ βέσπα. Η σύντροφός μου λοιπόν έπαιζε στον θίασό του. Παρκάρει μπροστά μας και κλείνει με δυνατή κλοτσιά την πόρτα του αυτοκινήτου. Θυμάμαι που κολλούσε έντονα στην κοπέλα μου και της έλεγε: «Τι θες και πας με τον Καλλιβωκά.

Έχει δύο ρόδες και αυτές μικρές. Ο Χατζηχρήστος ήταν Μέγας και καταπιεστικός εραστής. Πίεζε πολλές κοπέλες, μέχρι που κάποια στιγμή είχε μία στον θίασο, η οποία ήξερε ζίου ζίτσου. Προσπαθούσε να τη… ρίξει, μία από δω, μία από εκεί, του ρίχνει μία, κάτω αναίσθητος ο Χατζηχρήστος”, τονίζει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share