Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Νεκρή η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μακάβριο περιστατικό που κανείς δεν γνωρίζει!

Ανατριχιαστικό!

19 Μαΐου 2022 12:01
Νεκρή η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μακάβριο περιστατικό που κανείς δεν γνωρίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα άγνωστο περιστατικό συνέβη με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάτι που δεν γνώριζε κανείς!

Ήταν μόλις 6 ετών εκείνη την ημέρα κι όμως θυμάμαι την κάθε στιγμή κι όλα όσα διαδραματίστηκαν. Όλη η Ελλάδα έκλαψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Με αφορμή τα γενέθλια της αλλά και την συμπλήρωση 21 χρόνων χωρίς αυτήν, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο πολλοί είδαν τότε, αλλά λίγοι θυμούνται σήμερα από την κηδεία της. Ευκαιρία και η νεότερη γενιά να έχει εικόνα για το πόσο τεράστια οντότητα ήταν η Αλίκη και πόσο αισθητή ήταν η απώλειά της εκείνη την εποχή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο μακάβριο καθότι περιέχει πλάνα από την κηδεία της. Γι’αυτό προτείνουμε να το δουν μόνο όσοι αντέχουν:

Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψη: "Παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχάηλ γιατί..."

Αποκαλύψεις για το γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, ένας παλιός συνάδελφός τους και συνεργάτης τους, μιλάει για την σχέση τους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαλούχο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αείμνηστους ηθοποιούς. Συγκλονίζει η εικόνα του νεκρού Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Η Αλίκη τα πήγαινε καλά με τον Δημήτρη;

Η Αλίκη δεν τον πολυήθελε τον Δημήτρη. Παντρεύτηκε μαζί του για να κάνει ένα παιδί. Το μυαλό της Αλίκης δούλευε αλλιώς: Ήθελε δίπλα της ανθρώπους να είναι υποδεέστεροι από εκείνη. Τον Δημήτρη τον έβλεπε περισσότερο ως συμμαθητή της, ως συνάδελφό της, πάρα ως σύζυγό της. Ο Δημήτρης ήταν ένα παιδί πολύ αξιόλογο, που κοίταζε μόνο τη δουλειά του και ήθελε ηρεμία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share