Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Θυμάστε την «Λόλα»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Με τι ασχολείται πλέον;

18 Μαΐου 2022 12:01
Άλλος άνθρωπος: Θυμάστε την «Λόλα»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την τηλεοπτική «Λόλα»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Δείτε επίσης: Η "Κανέλα" από το "Καφέ της Χαράς" έχει κόρη και είναι κουκλάρα! Μοιάζουνε;

Η ηθοποιός, Άντα Λιβιτσάνου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» και μετέπειτα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα».

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τα κιλά και την ηλικία της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις γκρίζες τρίχες των μαλλιών της.

Πλέον η ηθοποιός δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς αποφάσισε να αφιερωθεί στη μεγάλη της αγάπη την ζαχαροπλαστική. Έτσι έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια ένα μαγαζί με γλυκά στη Γλυφάδα.

λόλα άντα λιβιτσάνου σήμερα

Θυμάστε την Νανά Βενέτη; Δείτε την σήμερα ξανθιά και αγνώριστη και θα σας πέσει το σαγόνι! Απλά πανέμορφη!

Τι κάνει και πώς είναι σήμερα το καutό κορίτσι της δεκαετίας του ’80; Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του!

Τη δεκαετία του ’80, την εποχή που οι βιντεοκασέτες βρίσκονταν στη χρυσή τους εποχή, η Νανά Βενέτη ήταν περιζήτητη. Πανέμορφη και καutό, η ίδια εξηγεί πως η εικόνα αυτή τήν παγίδευσε επαγγελματικά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ η εικόνα του καutό symbol, δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν η εύκολη λύση».

Σήμερα, η Νανά Βενέτη διαχειρίζεται μια εταιρεία που έχει ακίνητα, τα οποία ενοικιάζονται για μικρά διαστήματα. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου την συνάντησε και μίλησαν για όλα στην εκπομπή Εδώ. Όπως μπορείτε να δείτε, η ηθοποιός είναι σήμερα αγνώριστη μεν, πανέμορφη δε!

Πώς είναι σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share