Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη Λίτσα Διαμάντη: Δε θα πιστεύετε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Αγαπημένη τραγουδίστρια

17 Μαΐου 2022 15:25
Θυμάστε τη Λίτσα Διαμάντη: Δε θα πιστεύετε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Διαμάντη υπήρξε το αγαπημένο παιδί πολλών συνθετών κυρίως για το χαμηλό προφίλ που διατήρησε ακόμη και τα χρόνια της μεγάλης δόξας της.

Σήμερα η σπουδαία ερμηνεύτρια μένει στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα.

Για αυτό εξάλλου κι έχουμε πολλά χρόνια να την δούμε σε κάποια δημόσια έξοδο.

Λίτσα Διαμάντη σήμερα

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πριν δύο χρόνια στην εκπληκτική παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος.

Ντυμένη στα λευκά, από τις πρώτες σειρές, παρέα με τη φίλη και συνάδελφό της Κατερίνα Στανίση, η 73χρονη σήμερα τραγουδίστρια απόλαυσε από κοντά το θεατρικό υπερθέαμα και χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές.

λίτσα διαμάντη στανίση

Θυμάστε το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου; Δείτε πώς είναι σήμερα και για ποιο λόγο εξαφανίστηκε

Θυμάστε το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στη δεκαετία του 1990 ως μια τις πιο χαρακτηριστικές φωνές παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση; Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που εμφανιζόταν κυρίως στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, καθώς και για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί.

Ο Δημήτρης Στάμου μίλησε μετά από πολύ καιρό στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και σχολίασε τον ανταγωνισμό που επικρατούσε στα χρόνια του, αλλά και τα σημερινά τηλεοπτικά δρώμενα κι εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα ο Θανάσης Αθανασιάδης.

Αποκάλυψε πως ο ανταγωνισμός στα χρόνια που δούλευε στην τηλεόραση όχι μόνο υπήρχε, αλλά ήταν και ιδιαίτερα έντονος με συγκρίσεις λεπτού προς λεπτού της τηλεθέασης με τους γειτονικούς σταθμούς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον καταιγισμό reality που κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απάντησε πως σε αρκετές περιπτώσεις τέτοια προγράμματα θίγουν τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους τηλεθεατές.

«Κάποια reality προσβάλλουν και τους συμμετέχοντες και το κοινό», είπε.

Επίσης, διαφωνεί κάθετα με την ανακύκλωση τηλεοπτικών προϊόντων και ακόμα περισσότερο με την ανακύκλωση ίδιων τηλεοπτικών προσώπων.

«Το να γυρίζουμε πίσω και ιδιαίτερα σε ίδια πρόσωπα… Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», είπε.

Η απόφασή του να εγκαταλείψει τον τηλεοπτικό στίβο, έγινε την ώρα που έπρεπε, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τα πρόσωπα της τηλεόρασης πρέπει να ξέρουν πότε έρχεται η ώρα να αποχωρήσουν και να δώσουν χώρο στα νέα παιδιά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share