Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έτσι είναι το εξοχικό–παλάτι στον Θεολόγο, 26 χρόνια μετά το θάνατό της (photo)

Δείτε πώς είναι σήμερα

17 Μαΐου 2022 13:15
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έτσι είναι το εξοχικό–παλάτι στον Θεολόγο, 26 χρόνια μετά το θάνατό της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το εξοχικό στον Θεολόγο είναι το μέρος που η Αλίκη Βουγιουκλάκη περνούσε τα καλοκαίρια της, το μέρος που αγάπησε και περνούσε χρόνο με τους αγαπημένους της προκειμένου να ηρεμήσει και να βρει ξανά τον εαυτό της.

Περισσότερα από 25 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όλον τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Εικόνα σοκ: Αυτός είναι ο άνδρας που κάηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ένα υπέροχο σπίτι στο Θεολόγο, δίπλα στη θάλασσα, με τεράστιο κήπο και για θέα το απέραντο γαλάζιο, ήταν το προσωπικό καταφύγιο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Εκεί ξεκουραζόταν, άλλαζε παραστάσεις, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, περνούσε τις ομορφότερες στιγμές της με τον γιο της και τους φίλους της ή τους συντρόφους της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στο σπίτι μπήκε αρχικά πωλητήριο το 2002 έναντι του ποσού των 340.000 δραχμών και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο γιος της αξέχαστης ηθοποιού.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλευτήκανε, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλευτήκανε. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…».

Από τότε σχεδόν ανήκει σε νέο ιδιοκτήτη, του οποίου το όνομα, για προφανείς λόγους δεν δημοσιεύεται. Ο νέος αυτός ιδιοκτήτης όμως, αν δείτε τη σημερινή όψη του σπιτιού, έδειξε μεγάλο σεβασμό στην ιστορία αυτού του οικήματος και το διατηρεί σε άψογη κατάσταση.

Εξωτερικά έχει την όψη ενός μοντέρνου και καλοδιατηρημένου εξοχικού το οποίο είναι γεμάτο ζωή. Καμία σχέση δηλαδή με εγκατάλειψη και αδιαφορία.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

εξοχικό Βουγιουκλάκη στον θεολόγο σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share