Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Θυμάστε την Νατάσα από το "Βότκα Πορτοκάλι"; Δείτε πως είναι σήμερα 20 χρόνια μετά

Παραμένει κουκλάρα!

15 Μαΐου 2022 14:57
Θυμάστε την Νατάσα από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν θυμάται την θρυλική σειρά "Βότκα Πορτοκάλι", με το μπαρ του Βαγγέλη, τον Κώστα Κόκλα σε ρόλο λογιστή και την πανέμορφη Νατάσα, που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου;

Πώς είναι άραγε σήμερα η Νατάσα, κατά κόσμον, Τζένη Ιωακειμίδου;

Με την ευκαιρία δείτε πως είναι σήμερα το 6χρονο κοριτσάκι από το Τατουάζ.

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που την είδαμε τελευταία φορά σε κάποια τηλεοπτική σειρά και όμως ελάχιστες έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ξεπεράσουν τη λάμψη της.

Όποιος είχε δει έστω και ένα επεισόδιο, δεν μπορεί να μην είχε προσέξει την εντυπωσιακή παρουσία της.

Πάντα σικάτη, η Τζένη έγραψε τη δική της τηλεοπτική ιστορία αν και στο ζενίθ της επιτυχίας της αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο χρόνος αποδείχθηκε σύμμαχός της και σήμερα η "Νατάσα" είναι πιο όμορφη από ποτέ…

Δείτε την Τζένη Ιωακειμίδου

Θυμάστε την Νατάσα από το 'Βότκα Πορτοκάλι'; Δείτε πως είναι σήμερα 20 χρόνια μετά

Θυμάστε το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου; Δείτε πώς είναι σήμερα και για ποιο λόγο εξαφανίστηκε

Θυμάστε το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στη δεκαετία του 1990 ως μια τις πιο χαρακτηριστικές φωνές παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση; Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που εμφανιζόταν κυρίως στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, καθώς και για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί.

Ο Δημήτρης Στάμου μίλησε μετά από πολύ καιρό στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και σχολίασε τον ανταγωνισμό που επικρατούσε στα χρόνια του, αλλά και τα σημερινά τηλεοπτικά δρώμενα κι εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα ο Θανάσης Αθανασιάδης.

Αποκάλυψε πως ο ανταγωνισμός στα χρόνια που δούλευε στην τηλεόραση όχι μόνο υπήρχε, αλλά ήταν και ιδιαίτερα έντονος με συγκρίσεις λεπτού προς λεπτού της τηλεθέασης με τους γειτονικούς σταθμούς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον καταιγισμό reality που κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απάντησε πως σε αρκετές περιπτώσεις τέτοια προγράμματα θίγουν τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους τηλεθεατές.

«Κάποια reality προσβάλλουν και τους συμμετέχοντες και το κοινό», είπε.

Επίσης, διαφωνεί κάθετα με την ανακύκλωση τηλεοπτικών προϊόντων και ακόμα περισσότερο με την ανακύκλωση ίδιων τηλεοπτικών προσώπων.

«Το να γυρίζουμε πίσω και ιδιαίτερα σε ίδια πρόσωπα… Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», είπε.

Η απόφασή του να εγκαταλείψει τον τηλεοπτικό στίβο, έγινε την ώρα που έπρεπε, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τα πρόσωπα της τηλεόρασης πρέπει να ξέρουν πότε έρχεται η ώρα να αποχωρήσουν και να δώσουν χώρο στα νέα παιδιά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share