Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιορτή της Μητέρας - Νοσταλγία και συγκίνηση: Έτσι τίμησε η Finos Film την αθάνατη Ελληνίδα μάνα! (video)

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο γεμάτο ατάκες από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο

8 Μαΐου 2022 15:51
Γιορτή της Μητέρας - Νοσταλγία και συγκίνηση: Έτσι τίμησε η Finos Film την αθάνατη Ελληνίδα μάνα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φίνος Φιλμ,( όπως συνηθίζει στη Γιορτή της Μητέρας), ετοίμασε ένα βίντεο με αξέχαστες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει όλες τις ηθοποιούς που ενσάρκωσαν κάθε τύπο μητέρας στις ταινίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Από την «κακιά» Τασσώ Καββαδία στην υπέροχη «Πάστα Φλώρα», Μαίρη Αρώνη, οι μητέρες του ελληνικού κινηματογράφου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις οθόνες μας.

«Μητέρα. Δίπλα μας σε κάθε βήμα, χαρίζοντας ανιδιοτελώς το πιο σπουδαίο συναίσθημα, την αγάπη. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες, με ένα απολαυστικό αφιέρωμα για την γνήσια Ελληνίδα μάνα, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ!», γράφει η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών σε μήνυμά της στο twitter.

Tο βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη Γιορτή της Μητέρας:

Μαγείρισσα απ' τις λίγες η Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε το πιο νόστιμο φαγητό για τη Γιορτή της Μητέρας

Στην κουζίνα του σπιτιού της μπήκε η Ελένη Μενεγάκη, ένεκα της γιορτής της μητέρας και έφτιαξε το πιο γνωστό και νόστιμο φαγητό για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε επίσης: «Πάγωσαν» όλοι με την Ελένη Μενεγάκη: «Την χρονιά που παντρευτήκαμε με τον Γιάννη Λάτσιο...»

Η γνωστή παρουσιάστρια, που είναι γνωστό πως είναι κορυφαία οικοδέσποινα και πάντα προσέχει τους καλεσμένους της, έχει μεγάλη αγάπη στη μαγειρική και πολλές φορές καταφεύγει στο καταφύγιο της, που δεν είναι άλλο από την κουζίνα.

Αυτή τη φορά η ίδια αποφάσισε να φτιάξει κάτι απλό, αλλά εξίσου νόστιμο με απαιτητικά πιάτα. Μάλιστα, δε δίστασε να δημοσιεύσει και σχετική φωτογραφία από τη μαγειρική της προσπάθεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share