Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ήθελα μια...» - Η άγνωστη επιθυμία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που δεν κατάφερε να εκπληρώσει πριν το θάνατο της

Λίγοι γνώριζαν για αυτό

3 Μαΐου 2022 13:25
«Ήθελα μια...» - Η άγνωστη επιθυμία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που δεν κατάφερε να εκπληρώσει πριν το θάνατο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πριγκίπισσα Νταιάνα ήταν μια μητέρα αφοσιωμένη στους δύο γιους της, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι. Αν και η ζωή της στο παλάτι ήταν δύσκολη, η ίδια φρόντιζε να στέκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών της.

Πράγματι, έχοντας μάθει από τη μητέρα τους πώς να είναι αφοσιωμένοι και υποστηρικτικοί γονείς, και οι δύο είναι πολύ κοντά στα παιδιά τους.

Παρόλο που υπήρχαν πολλοί λόγοι για να είναι δυσαρεστημένη, η Νταϊάνα κρατούσε τις δύσκολες στιγμές για τον εαυτό της, και προσπαθούσε να είναι ευχάριστη και να διασκεδάζει με τα παιδιά της. Εγκλωβισμένη σε έναν τοξικό γάμο, η Νταϊάνα έπαιρνε μεγάλη δύναμη από τους δύο γιους της.

Και όπως έχουν πει άνθρωποι του περιβάλλοντός της, η Νταϊάνα ήθελε περισσότερα παιδιά.Ένιωθε ότι δύο δεν ήταν αρκετά για εκείνη. Ωστόσο, φήμες τη θέλουν έγκυο όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο που της στοίχισε τη ζωή.

Ήθελε να κάνει πολλά παιδιά, να τα βλέπει να τριγυρίζουν στους διαδρόμους του Κένσινγκτον, αλλά η κακή σχέση με τον Κάρολο δεν βοήθησε.

Και φυσικά, πάντα ήθελε να γεννήσει ένα κορίτσι. Αυτή ήταν μια μεγάλη επιθυμία της και όσοι την γνώριζαν, αναφέρουν ότι αν ζούσε, θα λάτρευε την πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς η εγγονή της θα συμπλήρωνε το κενό της κόρης που δεν απέκτησε ποτέ.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πήγε κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο - Βγήκε στο δρόμο με...

"Ατίθαση" είχε κάποτε χαρακτηριστεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη Βασίλισσα δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαψε να είναι αγέρωχη μπροστά στο λαό. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φήμες που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα γύρω απ' το όνομά της, δείτε εδώ ένα σκάνδαλο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε έξαλλη τη Βασίλισσα; Το πρωτόκολλο του παλατιού έχει πολλούς κανόνες και για να διατηρήσεις επάξια τον τίτλο της Πριγκίπισσας θα πρέπει να τους "υπηρετείς", κάτι το οποίο για την Νταϊάνα δεν ίσχυε πάντα. Εκτός των υπολοίπων όρων, σημαντικό ρόλο έπαιζε και το ντύσιμο της Πριγκίπισσας, ειδικά σε δημόσιες εμφανίσεις. Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να πτοεί ιδιαίτερα την Νταϊάνα καθώς πρόσφατα εμφανίστηκαν φωτογραφίες της με casual ντύσιμο και συγκεκριμένα με τζιν παντελόνι, φυσικά η κίνηση αυτή ήταν αυτή που εξόργισε τη Βασίλισσα.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα:

«Ήθελα μια...» - Η άγνωστη επιθυμία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που δεν κατάφερε να εκπληρώσει πριν το θάνατο της

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share