Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγνώριστη η Τζόυς Ευείδη: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 60 της (photo)

Περνάνε τα χρόνια!

26 Μαρτίου 2022 11:30
Αγνώριστη η Τζόυς Ευείδη: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 60 της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζόυς Ευείδη γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1961 στο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια.

Μετά την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1985, όπου συμμετείχε σε κάποιες σειρές της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: Καφέ της Χαράς: Εντυπωσιάζει το σπίτι της "Σταυρούλας"! Η φωτογραφία από τον γάμο και...

Το διάστημα 1990-1992 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κωμική σειρά του MEGA, Το ρετιρέ, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία και την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Μετά ήρθαν «Οι Μεν και οι Δεν», αλλά και το «Καφέ της Χαράς» που την καθιέρωσαν καλλιτεχνικά.

Σήμερα στα 60 της χρόνια η γνωστή ηθοποιός απέχει από τη δημοσιότητα, όπως όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, και ασχολείται ενεργά με τη φιλοζωία.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα

Το Καφέ της Χαράς: Να γιατί μοιάζει τόσο στ’ αλήθεια, η «νόθα κόρη του Φατσέα» στον Σκιαδαρέση!

Το Καφέ της Χαράς: Δεν έγινε απλώς καλό casting, αλλά υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο η ηθοποιός που υποδύεται, τη νόθα κόρη του Φατσέα, μοιάζει τόσο στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση! Και ήταν ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας που το «αποκάλυψε»! Ενώ, μια μεγάλη... λύπη φαίνεται να μας επιφυλάσσει το τελευταίο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς", το οποίο θα παρακολουθήσουμε στις αρχές Ιουνίου.

Πρόκειται λοιπόν για την κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα, Όλγα! Ο Χάρης Ρώμας, έγραψε μετά την προβολή του επεισοδίου, στο Facebook:

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί η ολοκληρωμένη ερμηνεία της αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πραγματική κόρη του Γεράσιμου αλλά και της Μπέσσυς και δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει κάτι από την ταλεντάρα τους.

Ολόκληρη η ανάρτησή του Χάρη Ρώμα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share