Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Εμφανίστηκε σε παράθυρο εκκλησίας

Θα μείνετε άφωνοι!

24 Μαρτίου 2022 13:16
Βίντεο σοκ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Εμφανίστηκε σε παράθυρο εκκλησίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περίεργο συμβάν καταγράφηκε σε μια εκκλησία, όταν στο παράθυρό της εμφανίστηκε η μορφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πολλοί μιλάνε για το φάντασμά της ή για μια απλή οφθαλμαπάτη, αλλά ακόμα ερευνάται!

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάποιους Κινέζους τουρίστες σε μια εκκλησία της Γλασκώβης, οι οποίοι δεν το είχαν παρατηρήσει από την αρχή, αλλά όταν γύρισαν σπίτι τους και το ξαναείδαν. Μάλιστα, το φάντασμά της λέγεται ότι είχε εμφανιστεί και στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον (δείτε εδώ την ανατριχιαστική φωτογραφία).

Ένας ερευνητής παραφυσικών φαινομένων, ο Μάικλ Κόχεν, που είδε το βίντεο, δήλωσε ότι είναι ένα από τα πιο "καθαρά" παραφυσικά συμβάντα που έχει συναντήσει, ενώ υποστηρίζει ότι πρόκειται για το φάντασμά της, παρά για μια αυταπάτη...

Δείτε το βίντεο αναλυτικά παρακάτω:

Φωτοτυπία: Δείτε πόσο μοιάζει η θετή κόρη της Νταϊάνα στην Πριγκίπισσα- Θα μείνετε άφωνοι με την εικόνα της

Έξαλλη έχει γίνει η Ελισάβετ με την μυστική κόρη της της Νταϊάνα και του Καρόλου! Η ίδια, είναι κατάξανθη και γαλανομάτα και δυστυχώς δεν ζει πια!

Η αποκάλυψη της αδελφής του Ουίλιαμ και του Χάρι δεν εξέπληξε κανέναν στο παλάτι, εκτός, ίσως, από τον… δολοφόνο της, γράφει το περιοδικό «Globe», το οποίο με πρωτοσέλιδο του αποκάλυψε την ύπαρξη της Σάρα, της αδελφής του Ουίλιαμ και του Χάρι.

Αυτός ο πριγκιπικός γάμος τα είχε όλα! Την επανασύνδεση του άπιστου πατέρα με τον ευαίσθητο γιο, την άδεια καρέκλα για τη νεκρή μητέρα, τη θλιβερή ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι με την εντυπωσιακή γαλάζια πέτρα που φορούσε η Μέγκαν ύστερα από παράκληση του Χάρι. Τίποτα, όμως, από αυτά δεν συγκρίνεται με τη συγκίνηση, το σοκ και τα σχόλια που προκάλεσε η πληροφορία ότι τα δύο αγόρια της αδικοχαμένης Νταϊάνα είχαν... διαβάστε περισσότερα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share