Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σαν δύο σταγόνες νερό! Η σπάνια φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με τη μητέρα της (εικόνα)

Απίστευτη ομοιότητα!

8 Φεβρουαρίου 2022 10:30
Σαν δύο σταγόνες νερό! Η σπάνια φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με τη μητέρα της (εικόνα)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία εκ των δημοφιλέστερων σύγχρονων ηθοποιών με τεράστιες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό της!

Όπως όλοι γνωρίζουν είναι κόρη του Ντίνου Καρύδη, πασίγνωστου πρωταγωνιστή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με ενεργή δράση μέχρι και σήμερα.

Μητέρα της γνωστής ηθοποιού είναι η επίσης ηθοποιός Τζούλια Αργυροπούλου, η οποία διατηρεί χαμηλό προφίλ και με την οποία η Σμαράγδα είναι ολόιδια.

Αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε στην σπάνια φωτογραφία των γονιών της που δημοσίευσε και μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.

Η Σμαράγδα Καρύδη πόσταρε μία αδημοσίευτη φωτογραφία των γονιών της, από τον φωτογράφο Κλεισθένη, δηλώνοντας με ένα comment πως είναι η αγαπημένη της.

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη για τους γονείς της

Το original post έκανε το account @studio_kleisthenis, με τη λεζάντα να γράφει: «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στο στούντιο του το 1980 τους ηθοποιούς και γονείς της Σμαραγδας Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου και Ντίνο Καρύδη. Αδημοσίευτη φωτογραφία». Η Σμαράγδα Καρύδη άφησε στο post ως comment δύο κόκκινες καρδιές.

καρυδη

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share