Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Πάγκαλο από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε

Κλείνει τα 49 του και έχει αλλάξει την εμφάνισή του

7 Φεβρουαρίου 2022 16:45
Θυμάστε τον Πάγκαλο από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Διαμαντή Πάγκαλο, το συνεργάτη των Ναζί στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε μπορεί να έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά φυσικά παραμένει εξαιρετικά ενεργός στον χώρο της υποκριτικής.

Για όσους δεν το θυμούνται, ο Διαμαντής ήταν ο Έλληνας συνεργάτης των Ναζί, που τους βοηθούσε στα πάσης φύσεως σχέδιά τους, βάζοντας διαρκώς πίεση στη σχολή του Μίμη Μεταξά και βιώνοντας στο τέλος θάνατο μέσα σε αυτή, για να εκτελεστεί ο διευθυντής της.

Πού βρίσκεται σήμερα ο Δημήτρης Καρατζιάς

Ο Δημήτρης Καρατζιάς φτάνει φέτος στα 49 του χρόνια και έχει μακρά πορεία, ειδικά στον χώρο του θεάτρου. Ο γνωστός ηθοποιός, που έμεινε πολύ χαρακτηριστικά από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1, ασχολείται παράλληλα και με τη σκηνοθεσία.

Ο ίδιος συμμετείχε για τελευταία φορά στην «Εθνική Ελλάδος» του Mega, πριν από επτά ολόκληρα χρόνια. Θα μείνει στο μυαλό των φαν της σειράς για αυτό τον έντονο ρόλο, αλλά σήμερα έχει αλλάξει το στυλ του και αντί για το χαρακτηριστικό μουστάκι, έχει μια περιποιημένη γενειάδα να καλύπτει το πρόσωπό του, με έναν άλλο χαρακτήρα της σειράς να έχει επίσης αλλάξει ελαφρώς.

Δημήτρης Καρατζιάς σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share