Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Άλλος άνθρωπος: Θυμάστε τον «Μάκη» από το «Εμείς κι Εμείς»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Αγνώριστος!

29 Ιανουαρίου 2022 09:17
Άλλος άνθρωπος: Θυμάστε τον «Μάκη» από το «Εμείς κι Εμείς»; Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Εμείς κι Εμείς» ήταν μιας από τις αγαπημένες σειρές της δεκαετίας '80-'90. Η παρέα που έμενε σε μια πολυκατοικία των Αθηνών προκαλούσε γέλιο με τις ιστορίες και τις περιπέτειές της.

Σε αυτή την παρέα, λοιπόν, ήταν και ο περίφημος Μάκης τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννούτσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός σήμερα είναι αγνώριστος ενώ τότε είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν από τους αγαπημένους ήρωες.

Δείτε επίσης: Αγνώριστη σήμερα η «κοντή» του «Παρά Πέντε»: Η «Γαρουφαλιά» είναι πιο «καυτή» από ποτέ

Και ενώ έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, μπορεί να τύχει να δεις ακόμη και σήμερα τη σειρά σε επανάληψη. Ο ίδιος είχε εμφανιστεί σε ένα διαδικτυακό live τον Απρίλιο του 2020 (στην πρώτη καραντίνα) και είναι πραγματικά αγνώριστος...

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

μάκης εμείς και εμείς σήμερα

Θυμάστε την "Λολότα Μπάρα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Πως είναι σήμερα το μωράκι του "Χλέμπουρα";

Το επεισόδιο με τη Δις Λολότα και τον Χλέμπουρα από το Κωνσταντίνου και Ελένης μας έχει μείνει αξέχαστο

Το Κωνσταντίνου & Ελένης ήταν, είναι και, απ, ο,τι φαίνεται, θα είναι μία από τις καλύτερες (κωμικές) σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση. Οι ατάκες που έχουμε ακούσει στα επεισόδια που έχουν περάσει από τη μικρή μας οθόνη είναι τέτοιες που μας έχουν μοιράσει στιγμές άφθονου γέλιου. Οι χαρακτήρες της, από την άλλη, έχουν μπει ξεκάθαρα στο hall of fame, αφού και μόνο τα ονόματα που αποφάσισε να τους δώσει ο Χάρης Ρώμας κι η Άννα Χατζησοφιά να πάρεις δεν μπορείς να συγκρατήσεις το γέλιο σου.

Σε ένα από τα πλέον ξεκαρδιστικά επεισόδια της σειράς, είδαμε τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να γνωρίζουν τον Χλέμπουρα και τη Δις Λολότα, το ζευγάρι που φιλοδοξεί να πάρει την οικία των προγόνων του Κατακουζηνού. Έχοντας στο χέρι την ισχυριζόμενη ως τελευταία διαθήκη του θείου του και με την Ελληνική γλώσσα να δέχεται απανωτά χτυπήματα, είδαμε κάποιους τουλάχιστον απολαυστικούς διαλόγους στη σειρά.

Η δις Λολότα Μπάρα που δούλευε στο Μνιτς και που φυσικά και ήξερε να μιλάει κυριλάτα, αποφάσισε να βάλει στο εκτελεστικό απόσπασμα τα Ελληνικά και μαζί να μας δώσει μερικές από τις πιο αστείες τηλεοπτικές στιγμές.

Τον ρόλο αυτόν έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Ασπασία Τζιτζικάκη, η οποία σήμερα παραμένει μια κούκλα! Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

λολότα ηθοποιός

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share