Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Πάκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει

Ο λόγος που εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση

23 Ιανουαρίου 2022 14:54
Θυμάστε τον Πάκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Πάκη, τον... σάτυρο φίλο του Παύλου στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε έχει εδώ και χρόνια εξαφανιστεί από την τηλεόραση, κάνοντας τώρα μια διαφορετική δουλειά, όπως και μια άλλη ηθοποιός της ιστορικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Πάκης, για όσους ενδεχομένως δεν το θυμούνται, ήταν ο κολλητός φίλος του Παύλου Μεταξά, ο οποίος είχε στη συνήθεια να... φλερτάρει όλα τα κορίτσια του Παρθεναγωγείου, με αποτέλεσμα να... τις μαζεύει από τον διευθυντή Μίμη Μεταξά σαν άλλος καρπαζοεισπράκτορας. Στο τέλος, όμως, ερωτεύτηκε και αγάπησε τη Ρόζα, την Εβραιοπούλα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο Στέλιος Πετράκης γενικά εξαφανίστηκε από την τηλεόραση, εμφανιζόμενος φέτος στο Open και τη σειρά «Σ' Αγαπάω μεν... αλλά», ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια και το «Καλές δουλειές» του ΑΝΤ1. Οι ασχολίες του σήμερα είναι άλλες, βέβαια, σχετιζόμενες με τον χώρο της υποκριτικής κι εκείνος μοιάζει αρκετά με εκείνο το παιδί που μας έκανε να γελάμε, έστω κι αν τα σημάδια του χρόνου έχουν φανεί.

Σπύρος Πετράκης σήμερα

Σπύρος Πετράκης πώς είναι

Πού βρίσκεται σήμερα

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας ως ηθοποιός αποφάσισε να μετακινηθεί και σε άλλα μονοπάτια. Φυσικά κοντά σ' εκείνα της υποκριτικής. Έτσι δημιούργησε τη δική του ομάδα, γράφοντας σ' αυτό που αποκαλεί ο ίδιος, «Θέατρο του φανταστικού».

Από τη συγγραφή προέκυψε και η σκηνοθεσία και ο Στέλιος Πετράκης μέσω των τριών αυτών ιδιοτήτων του μπορεί να μεταφέρεται σε άλλους φανταστικούς κόσμους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share