Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Θέμη, τον γιό του Πάνου Μιχαλόπουλου, από το "Η Ώρα η Καλή"; Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται;

Δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου

22 Ιανουαρίου 2022 16:32
Θυμάστε τον Θέμη, τον γιό του Πάνου Μιχαλόπουλου, από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Θέμη τον τηλεοπτικό γιό του Πάνου Μιχαλόπουλου, από τη σειρά του Mega, "Η Ώρα η Καλή"; Πώς είναι άραγε σήμερα ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Θέμη, στην σειρά του Mega, που τόσο πολύ αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό;

Ο κατά κόσμον Θοδωρής Πετρόπουλος, που διατηρεί ακόμα το χαρακτηριστικό σγουρό μαλλί, αγαπάει πολύ το θέατρο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως είναι σήμερα η μητέρα του Χρυσάνθεμου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Θυμάστε τον Θέμη, τον γιό του Πάνου Μιχαλόπουλου, από την ώρα την καλή;

Το όνειρο του ήταν να καταφέρει να μπει στο Θέατρο Τέχνης, κάτι το οποίο και πέτυχε. Αργότερα, ταξίδεψε και έμεινε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όπου ασχολήθηκε και πάλι με την μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική.

9 μηνών έγκυος η εvτυπωσιακή Τερέζα των «Mazoo and the Zoo» – Δείτε πως είναι σήμερα

Την Τερέζα Σάσσου τη γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν ως μέλος του συγκροτήματος «Mazoo and the Zoo», με τα παιδικά τραγούδια και video clip που… στοίχειωναν την καθημερινότητά μας μέσω της συχνότητας του ALTER.

Τότε, όλοι σχολίαζαν την όμορφη, κατάξανθη τραγουδίστρια του group, η οποία σήμερα έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της.

Όπως προδίδει ο λογαριασμός της στο instagram, η ίδια εργάζεται πλέον ως νοσοκόμα, ενώ διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κατσιαβό.

Οι δυο τους περιμένουν αγοράκι!

Η Τερέζα αναρτά συνεχώς υλικό με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά καθώς παραμένει πάρα πολύ όμορφη, λαμπερή και έχοντας την ίδια θετική ενέργεια με την οποία τη γνωρίσαμε!

Δείτε τη σήμερα στις λήψεις που ακολουθούν:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share