Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι σήμερα ο πρώτος της σύζυγος (photos)

Περνάνε τα χρόνια!

17 Ιανουαρίου 2022 11:52
Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι σήμερα ο πρώτος της σύζυγος (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι ο γάμος με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν ο πρώτος για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά η γνωστή παρουσιάστρια είχε παντρευτεί τον Σταύρο Γαρδέρη σε πολύ νεαρή ηλικία.

Πριν 30 χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη δούλευε σε οίκο νυφικών, ο οποίος άνηκε στην οικογένεια του Σταύρου Γαρδέρη. Τότε οι δύο νέοι ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και αποφάσισαν παρά το σύντομο διάστημα που γνωρίζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η παρουσιάστρια ήταν μόλις 20 ετών.

Δείτε επίσης: Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία και τα ακίνητα που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Ο γάμος τους κράτησε μόλις έναν χρόνο και χώρισαν το 1990. Έκτοτε το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους και η Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκε ενεργά με την τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη πρώτος σύζυγος

Σήμερα ο Σταύρος Γαρδέρης συνεχίζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και είναι ιδιοκτήτης ενός οινομαγειρείου στο Γκάζι, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Πλέον δεν έχει καμία επαφή με την Ελένη Μενεγάκη.

μενεγάκη πρώτος σύζυγος

πρώτος σύζυγος ελένης μενεγάκη

Τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι του Άγγελου Λάτσιου - Λαμπερή η απουσία της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πολύ δεμένος με τον πατέρα του. Άλλωστε εδώ και κάποιο καιρό έχει πάρει την απόφαση να μείνει μαζί του και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά. Ήταν η χρυσή τομή στη σχέση του μεγαλύτερου παιδιού του πρώην ζευγαριού με τους γονείς του. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share