Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέργιος Μικρούτσικος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο γιος του γνωστού παρουσιαστή

Όσα έχει πει για τη σχέση με τον πατέρα του

7 Ιανουαρίου 2022 12:27
Στέργιος Μικρούτσικος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο γιος του γνωστού παρουσιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέργιος Μικρούτσικος είναι ο μονάκριβος γιος του γνωστού παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου. Μητέρα του ήταν η τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδη, η οποία απεβίωσε το 2009 έπειτα από σπάνια πνευμονική νόσο.

Η σχέση με τον πατέρα του πέρασε από διάφορες φάσεις, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ενώ το αποκορύφωμα ήταν πως είχαν να μιλήσουν για έναν ολόκληρο χρόνο. Πλέον τα θέματα μεταξύ τους έχουν λυθεί και πατέρας με γιο είναι πιο κοντά από ποτέ, ειδικά μετά τη δυσάρεστη περίοδο με τα προβλήματα υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

μικρούτσικος γιος στέργιος

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια: «Συμμαχική, συγκρουσιακή σχέση; Νομίζω ότι είναι μία τυπικότατη, καλή και υγιής σχέση πατέρα - γιου. Περάσαμε απ’ όλα τα στάδια, αλλά επειδή υπήρχε υψηλό επίπεδο συνεννόησης και αντίληψης ουδέποτε υπήρξαν υπερβολές. Υπήρξαν συγκρούσεις χωρίς λόγο, όπως υπάρχουν πάντοτε στην εφηβεία. Κάποια στιγμή έκανα έναν χρόνο να μιλήσω με τον πατέρα μου. Όταν το συζητήσαμε μετά που τα ξαναβρήκαμε -όχι ότι τα ’χαμε χάσει, εγώ τα είχα χάσει- γέλαγα. Συνειδητοποίησα ότι λειτουργούσα σαν το σενάριο να έγραφε τώρα «θα κάνεις την εφηβική σου επανάσταση χωρίς λόγο και αιτία».

Σήμερα ο Στέργιος Μικρούτσικος δεν έχει αλλάξει αισθητά, καθώς η μόνη αλλαγή στην εμφάνισή του είναι πως έχει ξυρίσει τα μαλλιά του. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο νησί της Μήλου και εργάζεται ως DJ.

Σχετικά με την περίοδο της κατάθλιψης είχε αναφέρει: «Υπήρξε περίοδος που δεν έβγαινα από το σπίτι μου και δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν. Ξυπνούσα το πρωί και δεν έβρισκα κανένα ιδιαίτερο τι θα κάνω, πώς θα λειτουργήσω. Άλλες στιγμές πάλι αισθανόμουν καλύτερα. Έβγαινα λίγο από το καβούκι μου και έπειτα ξαναέμπαινα»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share