Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάνιο ντοκουμέντο 30 χρόνια πριν: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πόζαρε με τον δεύτερο σύζυγό της Γιώργο Ηλιάδη

Υπήρξε ο έρωτας της ζωής της

1 Ιανουαρίου 2022 12:18
Σπάνιο ντοκουμέντο 30 χρόνια πριν: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πόζαρε με τον δεύτερο σύζυγό της Γιώργο Ηλιάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Ηλιάδης υπήρξε ο απόλυτος έρωτας στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία τόλμησε να παντρευτεί στα κρυφά μαζί του.

Αν και οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον έγγαμο βίο τους, οι αποκαλύψεις των στενών της φίλων κάνουν λόγο για πολύ μεγάλο έρωτα μεταξύ των δύο.

Μετά το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ προχώρησε στη ζωή της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε σχέση με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη και μάλιστα οι δυο τους παντρεύτηκαν -όμως η ηθοποιός κράτησε τον γάμο μυστικό, ακόμη και για χρόνια μετά τη λύση του.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, στο blog της Elena’s Diary, ανάρτησε μια φωτογραφία από το 1992, όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφίζεται με τον Γιώργο Ηλιάδη, ενώ είχαν ήδη χωρίσει από καιρό.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1992 στα καμαρίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη που έγινε ο δεύτερος σύζυγος της τη δεκαετία του 80 με έναν γάμο που έμεινε κρυφός από το πλατύ κοινό για πολλά χρόνια. Είχαν χωρίσει το 1981 όταν ο Ηλιάδης επέστρεψε στην οικογένεια του στην Κύπρο, όσοι γνώριζαν καλά το ζευγάρι όμως, ήξεραν ότι εκείνος ήταν ο άνδρας που είχε αγαπήσει περισσότερο η αξέχαστη ηθοποιός. Λέγεται μάλιστα ότι η Αλίκη του είχε ζητήσει να επανασυνδεθούν κάποτε στη δεκαετία του 90, ίσως και την περίοδο που είχε τραβηχτεί αυτή η σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Βαγγέλη Ζιώγα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share