Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο 2022: Σοκάρει η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα

Ανατριχιαστικό!

16 Δεκεμβρίου 2021 14:34
Θανατηφόρο 2022: Σοκάρει η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2022 φτάνει στο τέλος του και οι προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για τη νέα χρόνια έκανε την εμφάνιση τους.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Μπάμπα Βάνγκα (Baba Vanga), η οποία γεννήθηκε το 1911 στη Στρούμιτσα της πΓΔΜ και έφυγε από τη ζωή το 1996, είχε προβλέψει για το 2022 ότι θα εμφανιστεί ένας θανατηφόρος ιός σε μία παγωμένη περιοχή και θα “ξυπνήσει” από την υπερθέρμαση του πλανήτη, λόγω της κλιματικής αλλαγής. Αυτός ο ιός θα εξαπλωθεί και γρήγορα θα τεθεί εκτός ελέγχου.

Την προφητεία “επιβεβαίωσε” ο πρόεδρος του Ρωσικού Αρκτικού Συμβουλίου, Νικολάι Κορτσούνοφ, ο οποίος δήλωσε ότι το λιώσιμο των πάγων στη Σιβηρία, από την υπερθέρμανση του πλανήτη, θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτες, υπάρχει κίνδυνος να “ξυπνήσουν” αρχαίοι ιοί και βακτήρια!

Θανατηφόρο 2022: Σοκάρει η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα

Μετά από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, μια είδηση από τη Ρωσία έφερε ξανά στο φως τις προφητείες του Baba Vanga για το 2022. Ρώσοι επιστήμονες εξήγησαν ότι με την υπερθέρμανση του πλανήτη, φοβήθηκαν ότι η τήξη του παγωμένου εδάφους θα μπορούσε να απελευθερώσει δυνητικά θανατηφόρους αρχαίους ιούς και βακτήρια.

Ο πρόεδρος του Ρωσικού Αρκτικού Συμβουλίου, Νικολάι Κορτσούνοφ, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda ότι το λιώσιμο των μόνιμων πάγων στη Σιβηρία θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τον κόσμο. Αναφερόμενος σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2014, ο Κορτσούνοφ είπε: “Ο Πιθοϊός, ένα μικρόβιο 30.000 ετών που είχε παγιδευτεί στο παρελθόν στο παγωμένο έδαφος της Σιβηρίας, ξύπνησε και άρχισε να επιτίθεται στην αμοιβάδα”.

Πρόσφατα, οι φαν της Μπάμπα Βάνγκα είχαν… υπενθυμίσει στο Twitter πως είχε προβλέψει και την θανατηφόρα πανδημία του κορωνοϊού. Τον Μάρτιο του 2020, η 73χρονη Νέσκα Στεφάνοβα Ρόμπεβα, είχε υποστηρίξει πως γνώρισε τη Μπάμπα Βάνγκα τη δεκαετία του 1990. Τότε, την είχε προειδοποιήσει για τον κορονοϊό, λέγοντας πως «η κορώνα θα είναι παντού». «”Νέσκα, η κορώνα θα είναι παντού”, μου είπε, αλλά τότε δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε», είχε δηλώσει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share