Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Περικλή που είχε κερδίσει το Fame story 3; - Δεν θα το πιστεύετε που είναι και τι κάνει σήμερα

Καμία σχέση...

10 Δεκεμβρίου 2021 14:55
Θυμάστε τον Περικλή που είχε κερδίσει το Fame story 3; - Δεν θα το πιστεύετε που είναι και τι κάνει σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Περικλή Στεργιανούδη, το μεγάλο νικητή του Fame Story 3, που κυκλοφόρησε την τότε επιτυχία "Μικρή Αρχόντισσα"; Που εξαφανίστηκε άραγε και τι κάνει 16 χρόνια μετά; Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως είναι σήμερα ο Δεληκάρης από το «Παρά Πέντε».

Μετά την νίκη του στο παιχνίδι υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Heaven music και κυκλοφόρησε έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο “ΠΕΡΙπλανήσεις” μέσα στην ίδια χρονιά.

Μάλιστα, συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του χώρου, ανάμεσα τους ο Χρήστος Δάντης και ο Νίκος Κουρκούλης.

Ωστόσο, 3 χρόνια μετά έφυγε από την Αθήνα για να δουλέψει σε μαγαζιά στην Αυστραλία και αλλά και την Γερμανία. Σήμερα ζει στην Γερμανία.

Ελένη Καλλία: Θυμάστε την Αγγελική Σερέτη από τους S1ngles; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Η Ελένη Καλλία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, S1ngles στο ρόλο της Αγγελικής Σερέτη.

Εκεί υποδυόταν την «πεθερά» της Μαρίας Σολωμού, που της έκανε τη ζωή αφόρητη.

Αγγελική σερέτη

Η Ελένη Καλλία εκτός από ηθοποιός είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Πέλου Κατσέλη και μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Κατάγεται από την Χαλκίδα και είναι ανιψιά του Κωνσταντίνου Καλλία, πρώην υπουργού Εύβοιας. Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση από το 1972. Eχει εκδώσει τα βιβλία “Θέλω να μάθω περισσότερα για σας” (Εκδόσεις Παπαζήση), “Η ζωή ενός θεάτρου είναι σαν παραμύθι” (Εκδ. ΑΜΜΟΣ), “Τα φωτισμένα παράθυρα διηγούνται ιστορίες” (Εκδ. Καστανιώτη), “Οι Δέκα Λέξεις που θεμελίωσαν τον Δυτικό Πολιτισμό” (Εκδ. Παπαζήση), “Η Ρητορική Τέχνη στην καθημερινή ζωή ή οι αγαπημένοι της Πολύμνιας” (Εκδ. Παπαζήση).

Ελένη Καλλία Αγγελική σερέτη σήμερα

Στο Θέατρο Έπαιξε πρώτος ρόλους πλάι στο Μάνο Κατράκη, τον Πέτρο Φυσσούν, την Άννα Συνοδινού, την Έλσα Βεργή, το Μίμη Φωτόπουλο, το Νίκο Χατζίσκο σε έργα Λόρκα, Γκόρκυ, Πρίσλεϋ, Ράττιγκαν, Νόελ Κάουαρντ, Ρόμπερτ Πάτρικ.

Από το 1995 έως το 2014 δίδαξε δραματολογία και υποκριτική στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Καλλιθέας. Το 1997 ίδρυσε τη Σχολή Τέχνης και Τεχνικής του Προφορικού Λόγου στο Δήμο Χαλκιδέων. Έκτοτε διδάσκει τη ρητορική τέχνη (αποτελεσματικός λόγος στην καθημερινή ζωή) σε σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και γράφει βιβλία.

Σερέτη καλλία s1ngles

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share