Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

«Δεν θα σταματήσει μέχρι να εκδικηθεί με... θάνατο» - Προφητεία για τον κορωνοϊό από τον 15 αιώνα!

Σύμπτωση ή όχι;

9 Δεκεμβρίου 2021 13:08
«Δεν θα σταματήσει μέχρι να εκδικηθεί με... θάνατο» - Προφητεία για τον κορωνοϊό από τον 15 αιώνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019, όταν ανακαλύφθηκε στην πόλη Ουχάν και μια νέα μορφή του ιού, Novel Coronavirus (2019-nCoV) ανακαλύφθηκε! Τι λέει προφητεία από τον 15 αιώνα; Επίσης, η Μπάμπα Βάνγκα, "ξαναχτύπησε" με τις προφητείες για τη νέα χρονιά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τι αναφέρει για το 2022;

Ο ιός εντοπίστηκε αρχικά σε μια πολυσύχναστη αγορά θαλασσινών και ο αριθμός των μολυσμένων ανθρώπων εκτοξεύθηκε στα ύψη. Οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν προτείνει τώρα ότι ο Michele de Nostradame, ή ο Nostradamus, προέβλεψε την επιδημία τον 15ο αιώνα.

Οι οπαδοί του Νοστράδαμου θεωρούν τον άνθρωπο ως ισχυρό προφήτη και εφιάλτη που πρόβλεψε τη Μεγάλη Φωτιά του Λονδίνου το 1666 και την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ το 1933.

Ο Νοστράδαμος έγραψε τις υποτιθέμενες προφητείες του με τη μορφή μυστικών περασμάτων γνωστών ως quatrains. Δημοσιεύθηκε το 1555 στο μεγαλοπρεπές έργο του Προφήτες Η μεγάλη πανούκλα της ναυτικής πόλης, δεν θα σταματήσει μέχρι να εκδικηθεί το θάνατο.

Προφητεία για τον κορωνοϊό

Το απόσπασμα αναφέρει: "Η μεγάλη πανούκλα της ναυτικής πόλης

"Δεν θα σταματήσει μέχρι να εκδικηθεί με θάνατο

"Από το δίκαιο αίμα, καταδικασμένο για μια τιμή χωρίς έγκλημα,

"Από την μεγάλη κυρία εξοργισμένη από την προσποίηση."

«Θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου...» - Ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για το εμβόλιο με το χάραγμα

Ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για το εμβόλιο με το χάραγμα! «Θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου ή στο μέτωπο. Το κεφάλι σου και το χέρι σου αποκλείεται να στο κλέψουν. Κι αυτό θα είναι η ταυτότητά σου, ο αριθμός σου και ο λογαριασμός στην τράπεζά σου. Αυτό θα είναι όμως και το τέλος σου», είχε πει ο Άγιος Παϊσιος. Παράλληλα, σοκάρει με την προφητεία ακριβείας για τον κορωνοϊό ο Άγιος Παΐσιος

Πως θα μας «αναγκάσουν»

«Να πώς θα γίνει… Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας, που έχει και τους αριθμούς το ονόματός του, χωράει πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα. Πού κατασκευάστηκαν, από ποιόν, από ποιό κράτος, ποια παρτίδα, όλα όσα αφορούν το προϊόν. Το ίδιο θα κάνει και για τον άνθρωπο. Θα τον καταντήσει έναν αριθμό. Έναν μοναδικό αριθμό, που να τον αναγνωρίζουν όλα τα κομπιούτερ της γης. Η Αγία Γραφή μάς λέει πώς θα «αναγκάσει».

«Δεν είναι έτσι ακριβώς. Εσένα σε ανάγκασε κανείς να βγάλεις αυτή τη τραπεζική κάρτα που έχεις; Όχι βέβαια! Μόνος σου πήγες και την έβγαλες, επειδή σε διευκολύνει για να βγάζεις τα λεφτά σου από τη τράπεζα! Απλό δεν είναι; Ε, αύριο - μεθαύριο, αυτό που σου φαίνεται εσένα ως απλοϊκό, θα είναι αναπόφευκτο. Δεν θα σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις, αλλά αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορείς να πάρεις εύκολα τα λεφτά σου, θα χρειάζεσαι μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και βδομάδες!

Ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για το εμβόλιο με το χάραγμα

Γιατί όλα θα είναι αυτοματοποιημένα! Μέσω κομπιούτερ! Δεν θα υπάρχουν χαρτιά παρά μόνον αυτές οι κάρτες. Εκεί μέσα θα σε έχουν μαρκάρει. Και μετά σιγά-σιγά, θα τις εξαφανίσουν τις κάρτες με τη δικαιολογία ότι μπορεί κάποιος να σου τις κλέψει και να σηκώσει τα λεφτά σου. Τότε, θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου ή στο μέτωπο. Το κεφάλι σου και το χέρι σου αποκλείεται να στο κλέψουν. Κι αυτό θα είναι η ταυτότητά σου, ο αριθμός σου και ο λογαριασμός στην τράπεζά σου. Αυτό θα είναι όμως και το τέλος σου».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share