Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

«Τρίτος πόλεμος θα γίνει...» - Ανατριχιάζει η προφητεία της οσίας Σοφίας της Κλεισούρας

Σοκάρουν τα λόγια της

8 Δεκεμβρίου 2021 15:30
«Τρίτος πόλεμος θα γίνει...» - Ανατριχιάζει η προφητεία της οσίας Σοφίας της Κλεισούρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει η προφητεία της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας που αναφέρεται σε τρίτο πόλεμο. Το Athensmagazine.gr την βρήκε και σας την παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με τα σοκαριστικά λόγια του Άγιου Παΐσιου.

Διαβάστε παρακάτω την προφητεία της Οσίας Σοφίας αυτούσια:

- Να είστουνε (είστε) καλά. Χαράν να έσετε (έχετε)!

-"Να μετανοάτε, παιδιά μου… Να ευτάτε προσευχήν… Νύχταν και ημέραν… οπού περπατείτε, οπού ευρίουστουν (ευρίσκεστε), οπού στέκουστουν, πάντα να λέτε "Χριστέ μ’, να ελεήσ’ με! Με γλυκόν γλώσσαν να μιλάτε με τον Θεόν, να φτάτε προσευχήν".

-"Μου είπε η Παναγία πώς εκείνα πού είναι στα Ιερά Βιβλία των εκλεκτών του Υιού μου, έρχονται όλα με τη σειρά να γίνουν. Τρίτος πόλεμος θα γίνει... Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας... Θα σωθεί μόνο το ένα τέταρτο..."

 Ανατριχιάζει η προφητεία της οσίας Σοφίας της Κλεισούρας

Συμβούλευε:

-Να έχουμε Αγάπη, ταπείνωση και υπομονή στους πειρασμούς.

-Υπερηφάνεια άσκεμον πράγμα… ρούζ την ψην σην κόλασιν...

Της είπε η Παναγία:

-Να μιλάς... Να λες για τα κοντά φουστάνια...

-Να λες για την αποστασία… Να κηρύττεις μετάνοια! Να μην φορούν άσεμνα φορέματα στην Εκκλησία… Να 'χουν ταπεινό ντύσιμο.

-Να 'στε προσεκτικές... Όχι κοντά μανίκια, όχι κοντά μαλλιά. Η Παναγία χωλιάσκεται (θυμώνει)...

-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησε τον κόσμο σου και ύστερα εμάς! Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ μας...

"Η Ελλάδα, αν κρατήσει την πίστη, θα σωθεί από το κακό πού πρόκειται να 'ρθει. Αν όμως δεν κρατήσει την πίστη, θα καταστραφεί, Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες επάνω της... Θα ’ρθει το κακό και θα χωρίσει το στάρι απ’ την ήρα, τα πρόβατα απ’ τα ερίφια...

Αν ο κόσμος μετανοήσει, θα πάρουμε την Πόλη με αγάπη... Αν δεν μετανοήσει, θα την πάρουμε με αίμα... Νάχετε φόβον Θεού... Νάχετε αγάπη... Νάχετε ευσπλαχνία.

Με βλέπεις εδώ πού είμαι τόσα χρόνια; Εδώ με παλεύουν τρία δαιμόνια... Το ένα της απιστίας... Το άλλο δαιμόνιο είναι της ακηδίας... Το τρίτο δεν το ενθυμούμαι, ίσως της άνθρωπαρεσκείας...

Δεν μου αποκαλύπτει ο Θεός αμαρτήματα... Μόνο στο πρόσωπο του ανθρώπου βλέπω, ή φως, ή σκότος. Και δυστυχώς οι περισσότεροι είναι σκοτία...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share