Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Ευρυδίκη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα... τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα

Δείτε πώς είναι 23 χρόνια μετά την ιστορική σειρά του ΑΝΤ1

8 Δεκεμβρίου 2021 14:23
Θυμάστε την Ευρυδίκη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα... τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Ευρυδίκη, ξαδέλφη του Κατακουζηνού στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε έχει σήμερα αλλάξει πλήρως ως προς την εμφάνισή της, με τα χρόνια να έχουν περάσει.

Η Ευρυδίκη εμφανίζεται στο επεισόδιο «Άγριο θηλυκό», όπου οι γυναίκες της σειράς... τρελαίνονται με τα αφροδισιακά σοκολατάκια, που εκείνη αφήνει κατά λάθος, έχοντας προμηθευτεί τα εν λόγω γλυκίσματα, ώστε να συλλάβει παιδί με το σύζυγό της.

Η Μαίρη Σταυρακέλλη, πάντως, είναι σήμερα εντελώς διαφορετική. Τα χρόνια έχουν περάσει και αυτό φαίνεται στην εμφάνισή της, έχοντας αφήσει τα τότε κόκκινα μαλλιά της, που έδινα μια διαφορετική γοητεία, παραμένοντας ωστόσο... ακομπλεξάριστη για αυτό το θέμα, με έναν ακόμη χαρακτήρα της σειράς να έχει αλλάξει ζωή.

Η προσωπική τραγωδία που τη σημάδεψε

Η ηθοποιός ράγισε καρδιές με το μήνυμά της, καθώς μένει στον Άγιο Στέφανο, με τις φωτιές του καλοκαιριού να περνούν από την περιοχή.

Η ηθοποιός μόλις είδε την πύρινη λαίλαπα να πλησιάζει την περιοχή που μένει, έφτιαξε μία βαλίτσα με τα απαραίτητα φοβούμενη τα χειρότερα και… την εγκατέλειψε.

Η Μαίρη Σταυρακέλλη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όμως όπως τόνισε: «Και εγώ είμαι από αυτούς που αυτή την φορά έχασα μόνο τον ύπνο μου.....».

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαίρη Σταυρακέλλη στο instagram: «Ποτέ δεν ζήλεψα τα μεγάλα σπίτια. Ζήλεψα τα μεγάλα παράθυρα. Να κρύβομαι στον μυστικό μου κήπο ν ακούω τα πουλιά και να μυρίζω την Άνοιξη. Το αυτονόητο που μοιάζει πολυτέλεια...Και βρέθηκα στα Βόρεια. Ετσι πέρασα πολλά και πολύ δύσκολα.. Να κοιτάω την θάλασσα από πράσινο...Τώρα γράφω και κοιτάω την μικρή βαλιτσουλα με είδη πρώτης ανάγκης που έφτιαξα όταν καιγόταν ο Άγιος Στέφανος...Είναι ακόμα πίσω από την πόρτα. Δεν μπορώ..δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ .Και εγώ είμαι από αυτούς που αυτή την φορά έχασα μόνο τον ύπνο μου.....».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share