Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Γνώρισε τα «πεθερικά» στο Λουτράκι η τραγουδίστρια

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

4 Δεκεμβρίου 2021 15:37
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Γνώρισε τα «πεθερικά» στο Λουτράκι η τραγουδίστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ζευγάρι και πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβονται! Οι δυο τους πραγματοποίησαν πριν δύο εβδομάδες την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους, βάζοντας οριστικά τέλος στο κρυφτό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Τι λες τώρα», το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λουτράκι και γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, στο Λουτράκι μένουν οι γονείς και οι συγγενείς του ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα που η αδερφή του είχε γιορτή και γενέθλια, ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να φέρει μαζί του στο οικογενειακό τραπέζι την Δέσποινα Βανδή, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες γνωριμίες.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το «κινηματογραφικό» παρασκήνιο της γνωριμίας τους και η διεκδίκηση από τον ηθοποιό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λυδίας Πολίτη στο ΟΚ!, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Τι κι αν έμοιαζαν να προέρχονται από κόσμους διαφορετικούς; Αυτό ήταν κάτι που τη γοήτευε πολύ – ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους.

Μέχρι στιγμής σχέδια συγκατοίκησης δεν κάνουν ακόμη. Η Δέσποινα εξακολουθεί να μένει στο σπίτι της στην Βούλα, καθώς δεν επιθυμούσε να διαταράξει τη ψυχολογία των παιδιών της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share