Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Όταν πόζαρε όλο νάζι αγκαλιά με...

Φορά λευκό ρούχο ενώ τα ξανθά της μαλλιά εναρμονίζονται με το φυσικό φως του ήλιου

4 Δεκεμβρίου 2021 09:32
Σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Όταν πόζαρε όλο νάζι αγκαλιά με...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη μοιράστηκε στο Instagram ο γιος της, Γιάννης. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διατηρεί στο Instagram έναν επίσημο λογαριασμό με φωτογραφίες της μητέρας του, της μεγαλύτερης Ελληνίδας σταρ. Παράλληλα, αποκαλύψεις του προκαλούν αίσθηση έρχονται στο φως για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η φωτογραφία ανήκει στον προσωπικό της φωτογράφο, Κλεισθένη Δασκαλάκο και την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και το επίσημο προφίλ που είναι αφιερωμένο σε εκείνον και τη δουλειά του.

Όπως γράφει στη λεζάντα, πρόκειται για μια αδημοσίευτη φωτογραφία που θα είναι «και το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου λευκώματος με σπάνιες φωτογραφίες από την προσωπική και πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία της με τον φακό του αγαπημένου φωτογράφου της Κλεισθένη».

«Ο τεράστιος όγκος του αρχείου και το ξεχωριστό ενδιαφέρον της κάθε φωτογραφίας που αποτυπώνει το μοναδικό αυτό πλάσμα, έχει οδηγήσει δυστυχώς σε μια καθυστέρηση της έκδοσης προκειμένου να αποδοθεί το καλύτερο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα που της αξίζει πραγματικά. Ευχαριστούμε ειλικρινά για την κατανόησή σας και προσπαθούμε το συντομότερο δυνατό να προσφέρουμε στο κοινό που την λάτρεψε ένα τόσο σπάνιο και αξιόλογο υλικό», καταλήγει.

Στην ρετρό, έγχρωμη φωτογραφία, βλέπουμε την Αλίκη να ποζάρει με το γνωστό της νάζι, ακουμπώντας σε έναν βράχο.

Φορά λευκό ρούχο ενώ τα ξανθά της μαλλιά, πάντα περιποιημένα, εναρμονίζονται με το φυσικό φως του ήλιου. Έχει το χαρακτηριστικό της μακιγιάζ και χαμογελά διακριτικά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share