Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την... αρραβωνιαστικιά του Νίνο Πούτσο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε

Η στροφή που έκανε στην καριέρα της

3 Δεκεμβρίου 2021 19:09
Θυμάστε την... αρραβωνιαστικιά του Νίνο Πούτσο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την πανέμορφη Συλβάνα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αρραβωνιαστικά του Νίνο Πούτσο; Η ίδια σήμερα είναι ακόμη πιο γοητευτική, έχοντας φροντίσει να διατηρείται σε φόρμα και... στις καρδιές μας ως η αγαπημένη μας Ιταλίδα.

Η Συλβάνα, υπενθυμίζουμε, ήταν μια από τις κατακτήσεις του Μάνθου Φουστάνου και είχε δημιουργήσει... μπλέξιμο, αφού ο άνδρας της έψαχνε τον εραστή της, αλλά κατέληξε στον Κατακουζηνό, που απλώς κάλυπτε τον φίλο του. Στο τέλος, βέβαια, η Συλβάνα ερωτεύτηκε το βυζαντινολόγο, σε ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο, με μια άλλη μεγάλη μορφή της σειράς να έχει αλλάξει.

Από ηθοποιός... καναλάρχισσα

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο με τα σπαστά ελληνικά και την απολαυστική προφορά, κούνησε πριν από χρόνια το μαντήλι στην ελληνική τηλεόραση και επέστρεψε στη γενέτειρά της Ιταλία.

Η Ιταλίδα συνεχίζει την καριέρα της εκεί μετά από συμμετοχές σε πολλά ελληνικά σίριαλ και ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ επεκτάθηκε και είναι πλέον και διαδικτυακή καναλάρχισσα.

«Είναι ένα κανάλι στο διαδίκτυο και το λένε “CriGulielmino Web TV”. Eίναι μια ιδέα μου που είχα χρόνια και έγινε πράξη. Αλλωστε σε καθέναν πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, γι’ αυτό και έχω βάλει πολλές ενότητες που θα απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα. Επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια σκέφτηκα ότι με αυτό τον τρόπο μπορώ να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα “κλικ”».

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο ξεκίνησε από τον Νίκο Μαστοράκη, την απολαύσαμε σε αρκετές εκπομπές και έκανε αρκετά guest σε σειρές, με πιο χαρακτηριστική αυτή στο ρόλο της Ιταλίδας στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share