Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει

Εντελώς διαφορετικός!

2 Δεκεμβρίου 2021 12:23
Θυμάστε τον Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Τζέρυ, το παιδί αλληλογραφίας, από την επιτυχημένη σειρά του Mega "Μαρία η Άσχημη"; Ο κατά κόσμον Ιάκωβος Μυλωνάς, που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στη επιτυχημένη σειρά, καθώς ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Οίκου Μόδας του Αλέξη Μαντά, είναι εντελώς διαφορετικός 13 χρόνια μετά.

Το παιδί, που πάντα κυκλοφορούσε με ένα πατίνι, κάνει αυτή τη στιγμή στη ζωή του, αυτό που αγαπά περισσότερο. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας και παραγωγός. Με την ευκαιρία δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει ο Φάνης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Μια στιγμή, δυο ζωές (2007), Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Το χρώμα του φεγγαριού (1996).

Ενώ, δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μεταξωτές Γυναίκες (2015), Οι ένοχοι (2016), 2047 (2017), Σχέσεις 2 επί 3 (2017).

Η παράσταση που παίζει σήμερα

Αυτή τη στιγμή ο Ιάκωβος Μυλωνάς, πρωταγωνιστεί στον "Αγριάνθρωπο, του Γιάννη Κωνσταντάτου" που παίζεται στην Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μάλιστα, είναι ο ίδιος που έχει επιμεληθεί την θεατρική Διασκευή και την σκηνοθεσία της παράστασης.

Οι καταγγελίες για τον χώρο του θεάματος

Μάλιστα, τον Φεβρουάριου του 2021, ο Ιάκωβος Μυλωνάς ήταν και αυτός ένας από τους ηθοποιούς που προχώρησε σε καταγγελίες σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος.

«Έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις άπειρες. Από τη στιγμή που ήρθε η πρόσκλησή σου για την εκπομπή και είπα ότι θα έρθω σε σένα, φαντάζομαι ότι δε θα κοιμήθηκαν αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή TLive.

«Γνωστοί σκηνοθέτες που έλεγες: ‘’Θεέ μου θα βρω δουλειά και θα ανοίξει η καριέρα μου’’’, να σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο… Ο ένας σκηνοθέτης να σου ανοίγει την πόρτα με τη ρόμπα και να σου λέει: ‘’Είμαι γκέι’’ σε οντισιόν Εθνικού Θεάτρου. Δικό μου βίωμα είναι αυτό. Και να μου λέει ‘’Είσαι κι εσύ γκέι; Θες να κάνουμε κάτι;’’. Δεν είναι ότι βρεθήκαμε σε κάποιο μπαρ. Νιώθεις άσχημα που δεν είσαι ομοφυλόφιλος».

Και πρόσθεσε: «Ο άλλος μου είπε ότι με την αξιοπρέπεια που έχεις, δεν θα κάνεις ποτέ καριέρα και ότι δεν βλέπεις τους ζεν πρεμιέ που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν. Βγάζανε ονόματα που όλοι κάνανε τα πάντα με όλους, κι εσύ έπρεπε να το κάνεις αυτό για να υπάρξεις σε αυτό το κύκλωμα (…) Σε βάζουν σε μια κατάσταση ότι πρέπει να είσαι ομοφυλόφιλος για να πας μπροστά».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share