Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη σειρά «Η ώρα η καλή»; - Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Πόσο έχει αλλάξει ο γόης των '80s;

1 Δεκεμβρίου 2021 10:27
Θυμάστε τη σειρά «Η ώρα η καλή»; - Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από την δεκαετία του 80 μέχρι και σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αγαπηθεί αρκετά μέσα από τους διάφορους ρόλους του που ενσάρκωνε στο θέατρο και την τηλεόραση. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η Βούλα από τη τηλεοπτική σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα".

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Μεσσηνίας- ενώ ασχολείται με τα κτήματα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο Ηλίας Βασίλογλου, που είναι παραγωγός του ΣΚΑΪ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία με τον ηθοποιό.

Δείτε πως είναι ο αγαπημένος ηθοποιός στα 70 του χρόνια λες και δεν τον έχει αγγίξει ο χρόνος.

Δείτε την φωτογραφία:

Πάνος Μιχαλόπουλος σήμερα

Θυμάστε τη Σενιόρα Σούλα από τις Σαββατογεννημένες; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Καπουτζίδης

Ποιος θα ξεχάσει ποτέ τις Σαββατογεννημένες. Πρόκειται για άλλη μία σειρά που ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και συνέλεξε ένα cast που μπορούσε να απογειώσει τον κάθε διάλογο που είχε γραφτεί στο σενάριο. Εξ ου και θυμόμαστε απέξω μέχρι και γραμμές των ηθοποιών και ειδικά στιχομυθίες μεταξύ Χοσέ και σενιόρα Σούλα. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός; Ωστόσο, θεαματική είναι και η αλλαγή της τηλεοπτικής "Υφαντή", δείτε εδώ πώς είναι σήμερα.

Το δίδυμο ήταν πραγματικά αχτύπητο. Θέλαμε να τους δούμε μαζί ακριβώς επειδή ξέραμε ότι ήταν εγγύηση στο γέλιο που θα ερχόταν στη συνέχεια και ποτέ δεν πέφταμε έξω.

Την ιδιοκτήτρια του τουριστικού μαγαζιού ανέλαβε να ενσαρκώσει η ταλαντούχα Ράνια Σχίζα, η οποία στη συνέχεια έπαιξε και σε άλλες επιτυχημένες παραγωγές, όπως Μαζί Σου και Λατρεμένοι Μου Γείτονες.

Το απίστευτο είναι ότι η ηθοποιός όσο περνούν τα χρόνια μικρές διαφορές έχει στην εξωτερική της εμφάνιση, αφήνοντάς μας να απορούμε με το πόσο διακριτικά έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.

Σενιόρα Σούλα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share