Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Θυμάστε τον Βασίλη από το «Παρά Πέντε»; Θα τρελαθείτε με το πώς είναι σήμερα

Εντελώς διαφορετικός ο σύζυγος της... κοντής

30 Νοεμβρίου 2021 15:20
Θυμάστε τον Βασίλη από το «Παρά Πέντε»; Θα τρελαθείτε με το πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Βασίλη Τζίνη, σύζυγο της... κοντής στο «Παρά Πέντε»; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε συνεχίζει σήμερα στον χώρο της υποκριτικής, με την εμφάνισή του να έχει αλλάξει αρκετά.

Ο Βασίλης ήταν ο άνδρας της Γαρυφαλλιάς και βρισκόταν πάντοτε στο πλευρό της, αν και για πολύ καιρό εκείνη... δεν είχε την έγκριση της Θεοπούλας. Βοηθούσε, δε, κάθε φορά που η παρέα του Φώτη χρειαζόταν βοήθεια με τις αποστολές της, παίζοντας όποτε έπρεπε το δικό του ρόλο.

Ο Θανάσης Τσεκούρας σήμερα συνεχίζει κυρίως στο θέατρο, με ένα πολύ μικρό πέρασμα πρόπερσι από τις «Άγριες Μέλισσες». Η καριέρα του έχει βασιστεί κυρίως στο σανίδι, με το πρόσωπό του να έχει αλλάξει αρκετά σε σύγκριση με την τότε νεανική του εμφάνιση, διατηρώντας πάντως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, με έναν ακόμη ηθοποιό της σειράς σήμερα να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του.

Θανάσης Τσεκούρας σήμερα

Βασίλης από Παρά Πέντε σήμερα

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Γιώργο Καπουτζίδη: Αυτός είναι λόγος που τσακώθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Την σιωπή του έσπασε ο επιτυχημένος ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο ψυχράθηκαν οι σχέσεις του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί, μετά την συνεργασία τους στην επιτυχία του Mega "Παρά 5", έκαναν στενή παρέα. Ωστόσο, από ένα διάστημα και μετά η σχέση τους άλλαξε και απομακρύνθηκαν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αιτία απομάκρυνσης του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στη κουβέντα του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως πια έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Γιώργο Καπουτζίδη: Αυτός είναι λόγος που έχει τσακωθεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

«Τη στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε γιατί δημιουργήθηκε αυτή η παρεξήγηση. Όταν έγραφα την «Εθνική Ελλάδος”, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012. ήταν ένα πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε […] Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω […] Άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια παχουλή που να πέφτει στον πάγο […] Ήθελα να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα.

Σαν φυζίκ δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της. Δεν τολμούσα να της το πω ότι ‘Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ’. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ντρεπόμουν. Της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Υπεκφυγές. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε, οπότε σε κάποια φάση μου λέει ‘εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση’.

Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμιά χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία. Ένιωσα περισσότερο καλά να πω αυτό που έχω μέσα μου παρά να κάνω τον χαριτωμένο.. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share