Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αναβρασμός στον ΑΝΤ1: Ανακοινώθηκε το τέλος για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Άγνωστες ιστορίες από τη σειρά

30 Νοεμβρίου 2021 13:34
Αναβρασμός στον ΑΝΤ1: Ανακοινώθηκε το τέλος για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναβρασμός επικράτησε στον ΑΝΤ1 από ορισμένες τελευταίες δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ανακοινώθηκε το τέλος για το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

O «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός», Χάρης Ρώμας, διηγείται στο «Πάμε Δανάη» άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς, τη στιγμή που η αγαπημένη σειρά έχει τα δικά της απαγορευμένα επεισόδια.

Άγνωστες λεπτομέρειες για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τη σειρά με την Άννα Χατζησοφιά, σκεφτήκαμε για τον ρολό της «Ελένης» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου», αποκάλυψε ο κ. Ρώμας.

«Είπαμε πως στην περίπτωση που δεν τα βρούμε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, θα πούμε στην Ελένη Ράντου. Η Ελένη απάντησε πρώτη «ναι», δήλωσε.

«Η Ελένη Ράντου ήταν πραγματικά το ιδανικό πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα η ατμόσφαιρα ήταν σαν μια χαρούμενη πενταήμερη, δεν σταματάγαμε να γελάμε. Αν τύχει να δω τη σειρά, αντιλαμβάνομαι και σήμερα ότι η Ελένη είναι έτοιμη να γελάσει, αποτυπώνεται στο φακό αυτό», ανέφερε για την ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Είναι η μονή ελληνική σειρά που μπήκε στο γκίνες γιατί έχει τις περισσότερες επαναλήψεις», τόνισε για τη συνεχόμενη επανάληψη της σειράς που ακόμα μέχρι και σήμερα σημειώνει μεγάλα νούμερα.

«Στο πρώτο γύρισμα, ο ηθοποιός που έκανε έναν συμβολαιογράφο, ήταν μεγάλης ηλικίας, δεν θυμόταν τα λόγια. Όταν η καθαρίστρια είπε «ανεβαίνω εγώ να καθαρίσω τα δωμάτια» και περάσαμε εμείς στο γραφείο με τον συμβολαιογράφο, εκείνος ξέχναγε τα λόγια». Σταματάμε, κοιταζόμαστε με την Ελένη και λεμέ «δεν πειράζει, ξανά». Η Ελένη άρχισε να γελάει και την 3η φορά έπεσε κάτω ξερή από τα γέλια. Μισή ώρα προσπαθούσαμε να γυρίσουμε την πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου. Η Ελένη σε αυτό το γύρισμα φώναξε το θρυλικό «ξεκαρφώστε την κυριά από τη σκάλα», σημείωσε ο κ. Ρώμας περιγράφοντας μία αστεία σκηνή από το πρώτο επεισόδιο.

«Όταν ήρθε η Καλλιρόη Μυριάγκου, ο σκηνοθέτης μας είπε «αυτό το κοριτσάκι, λέτε; δεν νομίζω». Στην ακρόαση που κάναμε η Καλλιρόη μας είπε «δεν μπορώ να πω αλλά, δεν μου ‘έρχονται» και κάτι μου έκανε. Ήρθε μετά από δυο μέρες, τις είχαμε δώσει άλλη σκηνή, ξεκίνησε και είπε «δεν θυμάμαι, δεν ξέρω, χάθηκα». Η Ελένη μου είπε τότε «αυτή είναι», ενώ ο λαχτάρας κόντεψε να αυτοκτονήσει, πίστευε ότι θα έχουμε πρόβλημα γιατί δεν θα τα πει».Της δώσαμε την ευκαιρία να έρθει και τρίτη φορά, είχε αλλάξει και τη φωνή της, την οποία την κράτησε σε όλο τον ρολό», δήλωσε για μία άλλη αστεία στιγμή.

«Στη σειρά πρωτοεμφανίστηκαν η Κατερίνα Παπουτσάκη που έκανε τη δημοσιογράφο, ενώ έκανε πέρασμα και ο Τσιμιτσέλης», ανέφερε ο κ. Ρώμας.

«Πρόκειται για τη σειρά με τις περισσότερες επαναλήψεις non stop που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα», τόνισε.

«Ο Αnt1 ήθελε να πάει τη σειρά σε πρώτη φάση μια ακόμα σεζόν με option για ακόμη μια. Η Ελένη αντέδρασε και εγώ ήμουν διστακτικός υπήρχε ο κίνδυνος να μας κολλήσουν την ταμπέλα της τηλεοπτικής επιτυχίας στις συγκεκριμένες περόνες», κατέληξε ο κ. Ρώμας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share