Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου: Η αρρώστια (πανδημία), ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ανθρώπων και το σφράγισμα (Video)

Σοκάρει με όσα είχε πει

29 Νοεμβρίου 2021 15:21
Ανατριχιαστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου: Η αρρώστια (πανδημία), ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ανθρώπων και το σφράγισμα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει ο Άγιος Παϊσιος για την αρρώστια (πανδημία), τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ανθρώπων και το σφράγισμα! Παράλληλα, διαβάστε την ανατριχιαστική προφητεία για τα Χριστούγεννα!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά αποσπάσματα:

«Τα σημεία των καιρών θα προειδοποιήσουν για την έλευσή τους.»

«…έτσι σιγά – σιγά θα έρθει και το σφράγισμα.»

«…μετά θα αρχίσουν να σκοτώνουν και τους ανθρώπους.»

«Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μία αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και, για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν.»

«Αργότερα όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666 δεν θα μπορεί ούτε να πουλά ούτε να αγοράζει ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.τ.λ.»

«Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστός με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και, άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μπορεί να δουλέψει κ.τ.λ. Θα επιβληθεί έτσι με ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει την παγκόσμια οικονομία, και μόνον όσοι θα έχουν δεχθεί το σφράγισμα, το χάραγμα με τον αριθμό 666, θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές.»

«Τι θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται!...»

«Όσοι δεν σφραγιστούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί ο Χριστός όσους δεν σφραγιστούν θα τους βοηθήσει.»

«Μας περιμένουν γεγονότα, αλλά δεν θα σταθούν αυτά πολύ. Όσο εξαλείφθηκε η Ορθοδοξία με τον κομμουνισμό, τόσο θα εξαλειφθεί και τώρα.»

Από το βιβλίο: ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ Του ΙΕΡΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ¨ ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - 666» Σελίδες 179, 180, 181 & 182 (αποσπάσματα)

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share