Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα η Charlotte από το Sex and the City

Ο λόγος που φαίνεται... παράξενο το πρόσωπό της

23 Νοεμβρίου 2021 11:42
Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα η Charlotte από το Sex and the City
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Charlotte από το Sex and the City, το οποίο μάλιστα επιστρέφει στις οθόνες μας; Η ίδια είναι σήμερα άκρως εντυπωσιακή, έχοντας γίνει... άλλος άνθρωπος και με μια διαφορετική εμφάνιση.

Η Kristin Davis σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter άλλαξε και μάλιστα, άλλαξε πολύ. Οι φίλοι της σειράς παρατηρούν πως το πρόσωπο της γλυκιάς Charlotte έχει αλλοιωθεί από το «κακό μακιγιάζ», ή από τις πλαστικές επεμβάσεις, όπως αναφέρουν, με ηθοποιό της σειράς παράλληλα να έχει πεθάνει πρόσφατα.

«Η Kristin Davis άλλαξε πρόσωπο», «Η πρωταγωνίστρια έχει καταπιεί Smylex» (χημική ουσία που από τον Batman) που υποχρέωνε όποιον το κατανάλωνε να χαμογελάει ανεξέλεγκτα, είναι μόλις μερικά από τα «φαρμακερά» σχόλια που είδαμε να κυκλοφορούν στα social media.

Ο λόγος που μοιάζει παράξενο το πρόσωπό της

Η ηθοποιός, πάντως, σε συνέντευξή της το 2018 είχε πει πως δεν ήθελε να παρέμβει στο πρόσωπο της, καθώς φοβάται τις βελόνες και τις ανεπιθύμητες αλλαγές που μπορεί να φέρει μία αποτυχημένη πλαστική επέμβαση, μήπως όμως άλλαξε κάτι στα χρόνια που μεσολάβησαν;

Σε λίγες μέρες, όταν θα κυκλοφορήσει η σειρά, θα είμαστε σε θέση να καταλάβουμε γιατί το πρόσωπο της Charlotte μοιάζει όντως λίγο παράξενο. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα αυτό να κάνει την Kristin να ξανασκεφτεί την περίπτωση να αλλάξει δερματολόγο, καθώς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θυμίζει… υπερβολικό Botox.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share