Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θα έρθει επιδημία εξ Ανατολών» - Ανατριχιαστική προφητεία για τον κορωνοϊό πριν από 30 χρόνια (Video)

Σοκ...

16 Νοεμβρίου 2021 14:43
«Θα έρθει επιδημία εξ Ανατολών» - Ανατριχιαστική προφητεία για τον κορωνοϊό πριν από 30 χρόνια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστική προφητεία για τον κορωνοϊό πριν από 30 χρόνια του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου έρχεται στο φως λέγοντας πως «Θα έρθει επιδημία εξ Ανατολών». Παράλληλα, σοκάρει με την προφητεία που επιβεβαιώνεται με ακρίβεια για τον κορωνοϊό ο Άγιος Παΐσιος, ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά πως τα πράγματα προχωρούν κανονικά, τόσο για την πανδημία όσο και για το εμβόλιο.

Ιδού τα προφητικά του λόγια: Κινδυνεύουμε από επιδημίες…ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, έρχεται, έρχεται, έρχεται, έρχεται …επιδημία, όχι σαν την γριπούλα που πέφτουμε στο κρεβάτι κλπ κλπ, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη έρχεται επιδημία με ένα περίεργο όνομα ασθενείας, που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, τα φαρμακεία, τα πάντα, σκούπα ηλεκτρική! Τί να μας κάνει ο Θεός; Προσευχή δεν κάνουμε, Αγία Γραφή δεν διαβάζουμε, πορνείες και μοιχείες και διαζύγια και ακαθαρσίες… σκουλήκια βρωμερά και ακάθαρτα…

Έρχεται επιδημία, θα σαρώσει τον κόσμο ολόκληρο, σκούπα ηλεκτρική και όπως στον Παγκόσμιο Πόλεμο τον Α΄ είχε γρίπη, εκείνη που εσάρωσε την Αθήνα ολόκληρο και χιλιάδες απέθανον, ούτως πώς έρχεται εξ Ανατολών φοβερά επιδημία, η οποία…

Ας κινδυνεύουμε αδερφοί μου, «Κύριε Ελέησον», στα άρματα, στα γόνατα, στην προσευχή. Κινδυνεύουμε ατομικώς, κινδυνεύουμε οικογενειακώς, αλλά και ατομικώς, δεν κινδυνεύει μόνο το σώμα μας, κινδυνεύει και η ψυχή μας, κινδυνεύει από την διαφθοράν αυτήν, η οποία, ο Σατανάς άπλωσε τα δίχτυα του και όπως ο ψαράς απλώνει τα δίχτυα του και πιάνει μικρά και μεγάλα ψάρια, έτσι και ο Σατανάς άπλωσε τα δίχτυα του μες στην ανθρώπινη κοινωνία και αλιεύει ο Σατανάς αυτός τα θύματά του καθημερινώς.

Και ιδίως την νεότητα. Κινδυνεύουμε ως έθνος, κινδυνεύουμε ως οικογένεια, ως οικογένεια κινδυνεύουμε! Τι τορπίλες ετοίμασαν σκοτεινές δυνάμεις των οποίων αποφεύγω να ονομάσω τα ονόματα, σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες δεν πιστεύουν στον Θεό, υλιστές και άπιστοι και άθεοι και άλλοι, μασώνοι και όλα τα υποπροϊόντα της μασωνικής στοάς, σκοτειναί δυνάμεις θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα ως χώρο πνεύματος και ως χώρον ελευθερίας και χώρον θρησκείας και ως χώραν μεγάλων και υψηλών ιδεών.

Απόσπασμα από σχετικό βίντεο:

Ολόκληρο το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share