Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Αποκάλυψη: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ!

Η εκποπμή του Σάκη Ρουβά έσκασε τη βόμβα

12 Νοεμβρίου 2021 22:37
Αποκάλυψη: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα εκπομπή του Σάκη Ρουβά, «Idols» στον ΣΚΑΙ έκανε πρεμιέρα και ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στην εκπομπή προβλήθηκε σπάνιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Επίσης, διαβάστε εδώ μία αποκάλυψη σοκ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ανάμεσα σε εκείνους που μίλησαν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν και ο Γιώργος Λιάνης. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αλλά ένας άνδρας από την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Γιώργος Λιάνης είπε στον Σάκη Ρουβά:

«Θα το πούμε γιατί πιστεύω ότι δεν την μειώνει αλλά την εξυψώνει. Πιστεύω ότι μέσα στους άνδρες που γνώρισε όπως όλοι, στους γάμους ή στο χωρισμό της, η Αλίκη γνώρισε έναν άνδρα από την Κύπρο που όχι μόνο τον λάτρεψε, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά και άξιζε αυτός ο άνδρας. Είναι αλήθεια, τα ξέρω γιατί τα έχω ζήσει. Θα έλεγα και ο Παπαμιχαήλ με τον τρόπο του».

Αποκάλυψη Λιάνη για τον αληθινό έρωτα της Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εικόνα που κανείς δεν δημοσίευσε! Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της από τον...

Η εικόνα που κανείς δεν δημοσίευσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της από τον... Παπαμιχαήλ και τα όσα της έκανε!

Ο Θεολόγος, εκεί όπου βρισκόταν το εξοχικό της, ήταν το καταφύγιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέχρι το τέλος της ζωής της. Εκεί, η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου περνούσε τα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share