Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη γυναίκα του αδελφού του Θεοχάρη στο «Καλημέρα Ζωή»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Καμία σχέση!

10 Νοεμβρίου 2021 22:29
Θυμάστε τη γυναίκα του αδελφού του Θεοχάρη στο «Καλημέρα Ζωή»; Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Ζέτα Στεφανίδη, τη γυναίκα που αποτέλεσε τη σύζυγο του Νάκου, αδελφού του Στάθη Θεοχάρη, στο «Καλημέρα Ζωή»; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε είναι αρκετά διαφορετική σήμερα, έχοντας περάσει και μια προσωπική περιπέτεια.

Η Μαίρη Βλουτή εντυπωσίαζε με την παρουσία τις στις σειρές του Νίκου Φώσκολου, ούσα πολλές φορές… η πέτρα του σκανδάλου στο «Καλημέρα Ζωή». Εκεί, όμως, κατέληγε πάντοτε στην αγκαλιά του Νάκου, που την αγαπούσε όσο τίποτε στον κόσμο.

Η ηθοποιός δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα σήμερα, ενώ μια αποτυχημένη απόπειρα πλαστικής επέμβασης στοίχισε στην εμφάνισή της, αν και παραμένει όμορφη και παρά την ατυχία, με τον αντικαταστάτη του Θεοχάρη να είναι επίσης διαφορετικός.

Η ατυχής στιγμή που στοίχισε για την εμφάνισή της

Η Μαίρη Βλουτή που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του Νίκου Φώσκολου εξήγησε πώς μια πλαστική επέμβαση την παραμόρφωσε.

«Ήταν η εποχή που ξεκίναγα στην τηλεόραση και κάποιοι καλοθελητές μου είπαν ότι επειδή είμαι λίγο μαγουλού θα μου έκανε μια καλύτερη εικόνα να έκανα μια “ιστορία” εδώ, στα χείλη. Τους άκουσα και την πάτησα.

Με το πέρασμα των χρόνων μου δημιουργήθηκε σε αυτό το σημείο μια ιδιαίτερη φλεγμονή η οποία δυστυχώς δεν φεύγει με τίποτα. Δεν αναλαμβάνει κανένας να μου το φτιάξει, είναι άκρως επικίνδυνο και υπάρχει περίπτωση να πάω για μαλλί και να βγω κουρεμένη. Κάθε χρόνο είναι και χειρότερα», δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share