Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Είχε παράλληλη σχέση με την..." - Βόμβα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

8 Νοεμβρίου 2021 08:27
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με τη σχέση και το γάμο τους, ο οποίος πέρασε από χίλια κύματα. Μάλιστα, έχουν γίνει κατά καιρούς αρκετές αποκαλύψεις για άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής των αείμνηστων ηθοποιών.

Η δημοσιογράφος Ροζίτα Σώκου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τους δύο ηθοποιούς. Όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου. Σύμφωνα με όσα είπε, δεν ήταν κάτι μυστικό…

"Τα είχε επίσημα, δεν ήταν μυστικό, το ξέραμε όλοι. Εγώ πήγαινα συχνά στη Δέσπω και δίπλα είχε ένα διαμερισματάκι μικρό ο Δημήτρης, το οποίο ήταν δικό του. Αφού είχε τελειώσει το φαγητό του με τη Δέσπω, μετά από παράσταση, κατά τις 4 το πρωί τον είδε κάποιος με την Αλίκη. Έτσι το μάθαμε. Η Δέσπω έμαθε για τον δεσμό του Δημήτρη και της Αλίκης από τις εφημερίδες. Δεν την πείραξε, δεν κάθισε να κλάψει. Αυτό ήταν το σπουδαίο, η ψυχραιμία της", είχε πει η Ροζίτα Σώκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Την Αλίκη την έφαγε η μανία να έχει ευτυχισμένο τον κόσμο! Ο κόσμος την ήθελε πάντα με το λουλούδι στα μαλλιά. Όταν έπαιξε τη “Φιλουμένα Μαρτουράνο” ήταν η καλύτερη “Φιλουμένα” που έχω δει στη ζωή μου. Αλλά βγήκε μελαχρινή και 50άρα και το έργο έπεσε αμέσως. Ο κόσμος δεν την άφησε να αγιάσει". Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ τη μητέρα της.

«Σεισμός» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Η συνάντησή της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μετά το διαζύγιο ήταν…

«Σεισμός» προκλήθηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη εξαιτίας της συνάντησής της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αρκετά χρόνια, αφότου είχαν πάρει το μεταξύ τους διαζύγιο.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1984, συγκεκριμένα, μαζί με τους διάσημους γονείς του, δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται ο ίδιος με το όνομα της μητέρας του, ενώ σοκ προκαλούν τα άγνωστα ακατάλληλα γυμνά της Αλίκης.

«Η Αλίκη με τον Δημήτρη το 1984 την χρονιά της θεατρικής τους επανένωσης μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" που συνοδεύτηκε από ένα πραγματικό θρίαμβο στην Ελλάδα και σε περιοδεία στην συνέχεια σε χώρες του εξωτερικού», αναφέρεται στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share