Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό: Έτσι είναι σήμερα ο αρχηγός της Αστυνομίας από το «Καλημέρα Ζωή»

Απίστευτο το πόσο ακμαίος μένει στα 85 του

3 Νοεμβρίου 2021 09:24
Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό: Έτσι είναι σήμερα ο αρχηγός της Αστυνομίας από το «Καλημέρα Ζωή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον αρχηγό της Αστυνομίας στο «Καλημέρα Ζωή», σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της σειράς; Σας διαβεβαιώνουμε, ότι θα μείνετε με το στόμα ανοικτό βλέποντας σήμερα πώς είναι ο ηθοποιός, που τον ενσάρκωσε.

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης είναι ένας ηθοποιός, που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, με την πορεία του να ξεκινά το μακρινό 1964 και να συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με επιτυχίες από το θέατρο μέχρι την τηλεόραση. Στην τελευταία, μάλιστα, έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως το «Εμείς κι εμείς», η «Μαρία η άσχημη», η «Πολυκατοικία», το «Ελλάς το μεγαλείο σου», το «Χαρά Αγνοείται» και πολλές ακόμη.

Πιο γνωστός, όμως, έγινε από το «Καλημέρα Ζωή» και το ρόλο του αρχηγού της Αστυνομίας, Γιάννη Χρυσολωρά, που υποδυόταν για μια ολόκληρη δεκαετία. Κοντεύει, μάλιστα, σχεδόν 60 χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας στην υποκριτική και έχει φτάσει τα 85 χρόνια ζωή, αλλά αν κρίνει κανείς από την εμφάνισή του και την ενεργοποίησή του στα social media, με θέσεις εναντίον των μέτρων κατά του κορωνοϊού και όχι μόνο, παραμένει ακμαιότατος, προκαλώντας θαυμασμό με βάση την ηλικία του, με τον... ομόλογό του στη «Λάμψη» να είναι πάντως διαφορετικός.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Γιάννης Ευαγγελίδης στο θέατρο

Πώς είναι σήμερα ο Γιάννης Ευαγγελίδης

Γιάννης Ευαγγελίδης σε εστιατόριο

Οι αποκαλύψεις του για τη ζωή, την πορεία και τη συνεργασία του με τον Φώσκολο

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που τον ακολουθεί ακόμα και σήμερα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Παντρευτήκατε μόνο μια φορά και ήταν με την ηθοποιό Βίλμα Τσακίρη.

«Η σχέση μας, δυστυχώς, δεν ήταν ένας μεγάλος έρωτας, αλλά μια γλυκιά περιπέτεια. Δεν τη θίγω τη Βίλμα, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και το γνωρίζει κι εκείνη. Παντρευτήκαμε όταν προέκυψε η πρώτη εγκυμοσύνη της. Έκανα, λοιπόν, το χρέος μου και αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, την Καλλιόπη και τον Κωνσταντίνο. Η κόρη ασχολήθηκε με την υποκριτική και ο γιος με τη μουσική»

Και ύστερα ήρθε το διαζύγιο...

«Για να κρατηθεί μια οικογένεια χρειάζεται κάποιος να κάνει μια μεγάλη θυσία. Εμείς ήμασταν και οι δύο ηθοποιοί με θεατρικές υποχρεώσεις, γυρίσματα και ανταγωνισμό, αν θέλεις. Ύστερα από δέκα χρόνια αποφασίσαμε κοινή συναινέσει να χωρίσουμε. Ήταν πραγματικά επιθυμία και των δυο μας, ωστόσο στάθηκα πάνω από τα παιδιά μου δύο φορές πατέρας. Ικανοποιούσα όλες τις ανάγκες τους, ακόμα και όταν βρήκαν τον δρόμο τους»

Το μετανιώσατε που δεν προχωρήσατε στο δεύτερο στεφάνι;

«Καθόλου, όσον αφορά τον γάμο, γιατί δεν ήθελα ούτε μητριά για τα παιδιά μου ούτε μια σύζυγο με δικά της παιδιά».

Ο ρόλος του αρχηγού της Αστυνομίας Χρυσολωρά σάς κυνηγά ακόμα;

«Οι αστυνομικοί με χαιρετούν ακόμα! Ξέρετε, όταν ο Νίκος Φώσκολος μου πρότεινε τον ρόλο στο «Καλημέρα Ζωή», αρχικά ήταν για ένα επεισόδιο, αλλά τελικά συνεργαστήκαμε δέκα χρόνια! Την Καλλιόπη την εντόπισε σε θεατρική παράσταση. Δεν γνώριζε ότι ήταν κόρη μου. Πήγε στο καμαρίνι και της πρότεινε τον ρόλο της Τατιάνας Δράκου κι εκείνη απάντησε πως θέλει να το σκεφτεί! Ο Φώσκολος σοκαρίστηκε. Δεν περίμενε τέτοια απάντηση. Όταν εκείνη με ενημέρωσε τι έγινε, τη συμβούλεψα να δεχτεί κι αυτό έκανε» εξήγησε στην espresso.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share