Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Ταξίαρχο Λεβένταγα από το «Καλημέρα Ζωή»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο αδελφικός φίλος του Θεοχάρη

Η ζωή και η καριέρα του πιο κλασικού ηθοποιού της σειράς

25 Οκτωβρίου 2021 14:27
Θυμάστε τον Ταξίαρχο Λεβένταγα από το «Καλημέρα Ζωή»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο αδελφικός φίλος του Θεοχάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Ταξίαρχο Βασίλη Λεβένταγα από το «Καλημέρα Ζωή», τον καλύτερο συνάδελφο και... αδελφικό φίλο του Στάθη Θεοχάρη, που αποτέλεσε βασικό χαρακτήρα από την αρχή μέχρι το τέλος της σειράς. Ο ίδιος εντυπωσιάζει με τη σημερινή εικόνα του, καθώς διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η κλασσική φιγούρα του ηθοποιού είχε έναν από τους πιο σημαντικούς και χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς. Μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Βασιλείου, που υποδυόταν τον Ταξίαρχο Θεοχάρη, άφησαν… εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Αρώνης που ενσάρκωσε το ρόλο πλέον δεν πραγματοποιεί συχνές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά βρέθηκε στην Επίδαυρο, όπου και είχε πάει για να παρακολουθήσει την παράσταση «Άλκηστη», με μια ακόμη ηθοποιό των παραγωγών του Νίκου Φώσκολου να έχει αλλάξει την εικόνα της.

Ταξίαρχος Λεβένταγας σήμερα

Πώς είναι ο Δημήτρης Αρώνης

Η ζωή και η καριέρα του - Για αυτό απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα και... την Καλλιθέα

Ο ηθοποιός έχει 42 χρόνια καριέρας. Κατάγεται από τη Μακεδονία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι που τα επαγγελματικά τον έφεραν στην πρωτεύουσα. Από τότε ζει στην Αθήνα.

Για τουλάχιστον δύο δεκαετίες ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ηθοποιών. Έχει χρηματίσει αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος. Υπήρξε εξεταστής στις εισαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των δραματικών σχολών.

Ο Δημήτρης Αρώνης ασχολήθηκε και με τον αθλητισμό. Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια μέλος στο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Καλλιθέα για δύο τρία χρόνια. Αποσύρθηκε όμως γιατί, όταν αναλαμβάνει κάτι θέλει να το κάνει πάντα σωστά. Κι όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε το χρόνο να ασχοληθεί με την ΠΑΕ, αποσύρθηκε αλλά σε περίπτωση που του ζητηθεί, θα βοηθήσει.

Δούλευε 42 χρόνια ασταμάτητα και θεώρησε ότι ήταν σκόπιμο να ξεκουραστεί λίγο και από την άλλη του προέκυψε και ένα πρόβλημα υγείας. «Έτσι παράλληλα με την αποθεραπεία, αποφάσισα να ξεκουραστώ για λίγο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω. Δεν μου αρέσει να κάθομαι. Θέλω όταν αναλαμβάνω κάτι να το κάνω σωστά. Έκανα πολλά χρόνια και εθνικό θέατρο, κι εκεί θέλεις δε θέλεις, αναλαμβάνεις πολλούς ρόλους» λέει. Και συνεχίζει: «Έκανα και ελεύθερο θέατρο. Και τα τελευταία χρόνια έχω κάνει και δικές μου παραγωγές, τις οποίες σταμάτησα γιατί η δουλειά στο θέατρο δεν πάει καλά. Ναι μεν ικανοποιείσαι κάτι το οποίο σου αρέσει καλλιτεχνικά σαν παράσταση, αλλά όταν δεν αποδίδουν, τότε σταματάς».

Ο Δημήτρης Αρώνης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που έχουν σπουδάσει και εργάζονται και περιμένει πως και πώς να γίνει παππούς.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share