Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαση με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Στα πράσα αγκαλιά με Χαζτηγιάννη και Ρέμο

Όλοι μαζί ευτυχισμένοι!

23 Οκτωβρίου 2021 14:06
Κόλαση με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Στα πράσα αγκαλιά με Χαζτηγιάννη και Ρέμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία βρέθηκε με τον πρώην και τον «νυν» (πρώην πλέον) της στο ίδιο τραπέζι και σας παρουσιάζουμε τα καυτά ντοκουμέντα! Ενώ, ξανά στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη φαίνεται, ότι βρέθηκε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια, με τις φήμες να «φουντώνουν» λίγο καιρό, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού.

Η ζωή, παίζει περίεργα παιχνίδια και η Ζέτα το ξέρει καλά! Όταν ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό σε κοινή τους έξοδο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κανείς δεν φανταζόταν τι επρόκειτο να συμβεί!

14 χρόνια μετά, η ζωή τους έχει αλλάξει 360 μοίρες, αφού ο Μιχάλης και η Ζέτα χώρισαν μετά από μία θυελλώδη σχέση και ο Αντώνης είναι, πλέον, παντρεμένος με την Υβόννη Μπόσνιακ!

Δείτε τα καυτά ντοκουμέντα:

Η Ζέτα Μακτυπούλια μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στα δικαστήρια η Ζέτα Μακρυπούλια - Έγινε γνωστό σχεδόν 3 μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση βρίσκονται η Ζέτα Μακρυπούλια και ο ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια και το σταθμό να βλέπουν την πιθανότητα δικαστικής διένεξης, λόγω φράσης που ακούστηκε στο «Ρουκ Ζουκ».

Όπως αναφέρεται στο sdna.gr, έντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ που απέστειλαν εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να απολογηθεί για την κατάπτυστη, όπως σημειώνουν, αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου, επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Τι ήταν αυτό όμως που έφερε εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ; Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη μέσα από τηλεπαιχνίδι του καναλιού, σχετιζόμενο άμεσα με τη λέξη... Βουλγαρία!

Εξώδικο στον ΑΝΤ1 από τον ΠΑΟΚ

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ οδηγείται σε «σύρραξη» με τον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», που βιώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Από πλευράς ΠΑΟΚ μιλούν για κατάπτυστη αναφορά, ζητώντας άμεσα επανόρθωση, και ως εκ τούτου κινήθηκαν στη λογική του εξωδίκου!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share