Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

«Εξαιτίας ενός σοβαρού χειρουργείου...» - Τραγικές ώρες για την Αθηνά Ωνάση

Αποκάλυψη σοκ!

23 Οκτωβρίου 2021 12:12
«Εξαιτίας ενός σοβαρού χειρουργείου...» - Τραγικές ώρες για την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως για την Αθήνα Ωνάση και τη συμπεριφορά της! Ποιος είναι ο νέος "χωρισμός" και τι είχε αναφερθεί για ένα χειρουργείο; Παράλληλα, η Αθηνά Ωνάση έχει χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της, ενώ κυκλοφορεί η φήμη ότι η κατάθλιψη τη βασανίζει εδώ και καιρό.

Την απόφασή του να κόψει κάθε επαφή με την Αθηνά Ωνάση είχε εκφράσει ο στενός συνεργάτης της οικογένειας, επί 20 χρόνια, Αλέξης Μανθεάκης. Ο ίδιος, λίγα μόλις 24ωρα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του "Athina Onassis: The red file", είχε μιλήσει στην εφημερίδα Espresso και δεν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη χρυσή κληρονόμο.

Διαβάστε όσα είχε πει για την Αθηνά Ωνάση:

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος: "Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσαντίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της", εξήγησε ο δικηγόρος και συγγραφέας.

Αθηνά Ωνάση και Αλέξης Μανθεάκης

Και συνέχισε λέγοντας: "Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!

Επί 20 χρόνια, όποτε υπήρχε κάποιο σοβαρό θέμα που την απασχολούσε, ζητούσε πάντα τη βοήθειά μου. Τελευταία περίπτωση ήταν το διαζύγιό της, για το οποίο κάλεσε τρεις φορές στην Ολλανδία.

Επί μήνες έδινα στοιχεία στους δικηγόρους της για την παράνομη σχέση του Ντόντα με τη Nicky, το call girl από την Ελβετία!. Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει ‘ούτε ένα ευρώ’ μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!", κατέληξε ο Αλέξης Μανθεάκης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share