Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

Θυμάστε την θρυλική Σοράγια Μοντενέγκρο; - Δείτε πώς είναι σήμερα

Πραγματικά αγνώριστη!

21 Οκτωβρίου 2021 11:35
Θυμάστε την θρυλική Σοράγια Μοντενέγκρο; - Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις πιο αγαπημένες μεταγλωττισμένες παραγωγές υπήρξε αναμφίβολα η «Μαρία της Γειτονιάς». Πως είναι σήμερα η Σοράγια Μοντενέγκρο;

Και μπορεί η τηλεοπτική Μαρία –κατά κόσμον Ταλία- να απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, το πρώτο πρόσωπο που μας έρχεται μέχρι σήμερα στο μυαλό, όμως, όταν ακούμε τις λέξεις «παρακατιανή» και «ρακοσυλλέκτρια» δεν είναι άλλο από τη θρυλική πλέον Σοράγια Μοντενέγκρο που έμεινε στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού ως η πιο διαβολική γυναίκα των μεξικάνικων σειρών.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Σοράγια –και κολλητή φίλη της Ταλία-, Ιτάτι Καντοράλ, ήταν το 1995 που γυρίστηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς, μόλις 20 ετών.

Την κακιά της υπόθεσης έπαιξε η Itatí Cantoral και ένα πράγμα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι η ηθοποιός έκανε εξαιρετική δουλειά. Όλοι μισήσαμε -και συνεχίζουμε να μισούμε- τη Σοράγια με όλη μας την ψυχή.

Η Cantoral είναι σήμερα 45 ετών και δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που είχε στη σειρά. Αντιθέτως, είναι εντελώς αγνώριστη. Εκτός όμως από αυτή την ηθοποιό, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Σενιόρα Σούλα από τις Σαββατογεννημένες.

Σοράγια Μοντενέγκρο πως είναι σήμερα

Θυμάστε τον Βασίλη από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα ήταν μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που ήθελαν να βλέπουν όλοι, καθώς οι ηθοποιοί που συμμετείχαν ήταν ένας κι ένας. Θυμάστε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός και τηλεοπτικός γιος του Στέλιου Μάινα, "Βασιλάκης";

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καρμάτη, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"... Σίγουρα αρκετοί από εσάς θυμάστε τον "Βασίλη". Από τότε έχουν περάσει κάποια χρόνια και ο Παναγιώτης Καρμάτης έχει αλλάξει εντυπωσιακά.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του ρόλου του, τότε, είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία έχασε μέσα σε δυο χρόνια...Σήμερα, ο νεαρός ηθοποιός είναι πιο αδύνατος από ποτέ και δε θυμίζει σε τίποτα τον τηλεοπτικό Βασίλη της επιτυχημένης σειράς.

Ο Παναγιώτης Καρμάτης συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της υποκριτικής. Πώς σας φαίνεται από τότε που τον θυμάστε; Δεν έχει αλλάξει πολύ; Δείτε τον:

Μαύρα μεσάνυχτα: Πώς είναι σήμερα ο Βασίλης;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share