Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Ηλέκτρα από το «Καλημέρα Ζωή»; Δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα

Σαν... να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω της

19 Οκτωβρίου 2021 22:55
Θυμάστε την Ηλέκτρα από το «Καλημέρα Ζωή»; Δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Ηλέκτρα, την αδελφή του Στάθη Θεοχάρη στο «Καλημέρα Ζωή»; Η ίδια σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, αφού είναι... σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.

Η ηθοποιός Μίνα Χειμώνα είχε ξεχωρίσει στη σειρά του Νίκου Φώσκολου, παίζοντας εξαιρετικά μία από τις γυναίκες, που βρίσκονταν πάντοτε στο πλευρό του σπουδαίου Ταξίαρχου, ζώντας τις δικές της προσωπικές τραγωδίες, με ένα... σύντροφό της στο σήριαλ να είναι εντελώς διαφορετικός.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η Χειμώνα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Ο χρόνος της έχει φερθεί εξαιρετικά και το βλέπουμε στην πορεία των χρόνων, κάνοντας άπαντες να ζηλεύουν.

Η ηθοποιός έχει να εμφανιστεί από το τέλος του «Καλημέρα Ζωή» στην τηλεόραση, αλλά έχει ακολουθήσει μια εξαιρετική καριέρα στο θέατρο, αφήνοντας τη δική της ιστορία.

Η εξομολόγησή της για το ρόλο και το θέατρο

Η ηθοποιός 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Καλημέρα Ζωή δεν έχει αλλάξει και πολύ. Η Μίνα Χειμώνα μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και μιλώντας για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά δήλωσε: «Δεν είχα αφήσει το θέατρο όταν έπαιζα στο Καλημέρα Ζωή, έπαιρνα ειδικές άδειες για να πηγαίνω στην Επίδαυρο. Όχι βόλτα, για να παίξω. Μου έμεινε ο ρόλος της Ηλέκτρας από το Καλημέρα Ζωή.

Εμείς στο “Καλημέρα Ζωή” δεν πληρωνόμασταν όσο πληρωνόταν “Η Λάμψη”. Ήταν το δεύτερο «παιδί» του Νίκου Φώσκολου, όμως μας στήριξε πολύ».

Οι δύσκολες ώρες

Η Χειμώνα έζησε πέρυσι δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σπίτι αδειανό, στο τηλέφωνο η γλυκιά και γνώριμη φωνή δεν απαντά, το κενό μεγαλώνει, η καθημερινότητα ανούσια, η απουσία τεράστια…. οι αντοχές μηδαμινές… ζωή ….χωρίς….. ΜΑΝΑ που πάς ;;;;;;;;; Μάνα μου…Μαριτσάκι μου….Κοριτσάκι μου, ομορφιά μου…ΠΟΥ;;; Καλό σου ταξίδι!», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Μίνα Χειμώνα, ενώ στην δεύτερη ανέφερε: «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου…και το ‘χεις πάρει μακριά… Φόρεσες τον ήλιο στο λαιμό σου κι εδώ δεν ξημερώνει πια….καλό σου ταξίδι ΜΑΝΑ μου…».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share