Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον μπάρμαν Νίκο από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»; Δε θα τον αναγνωρίζατε σήμερα

Ξεχάστε την... καραφλοχαίτη που μας πήρε τα μυαλά

15 Οκτωβρίου 2021 12:44
Θυμάστε τον μπάρμαν Νίκο από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»; Δε θα τον αναγνωρίζατε σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Νίκο, τον μπάρμαν από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», που μας έκανε να γελάμε... μέχρι θανάτου; Ο ίδιος σήμερα έχει αλλάξει αρκετά, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην εμφάνισή του και, πλέον, δε θα τον αναγνωρίζατε, όπως κι άλλον έναν ηθοποιό που πρωταγωνίστησε εκείνη την εποχή.

Ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Αλέκος Κολλιόπουλος, έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το «Άκρως Οικογενειακόν», οι «7 θανάσιμες πεθερές», το «Ελλάς το μεγαλείο σου», οι «Αυθαίρετοι», οι «Απαράδεκτοι», οι «Φρουροί της Αχαΐας», οι «Απαράδεκτοι», το «Της Ελλάδος τα παιδιά» και πολλές ακόμη, κάνοντας τεράστια επιτυχία ειδικά στη δεκαετία του 1990.

Ο ίδιος έπαιζε στην ιστορική σειρά του ΑΝΤ1 τον μπάρμαν, που διακρινόταν για τη διάθεσή του για... κουτσομπολιό και έμπλεκε τον «Ακάλυπτο», τον «Τίγρη» και τους υπόλοιπους. Σήμερα, όμως, ασχολείται κατά κύριο λόγο με το θέατρο, ενώ πρέπει να ξεχάσετε την... καραφλοχαίτη που τον κοσμούσε.

Αλέκος Κολλιόπουλος σήμερα

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Κολλιόπουλο

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1954. Έχει δουλέψει σε αρκετές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές καθώς και σε κινηματογραφικές παραγωγές.

Αρχικά σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Το 1981 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Είναι ο άνθρωπος που αγαπά ιδιαίτερα τη Μεσσηνία και που δούλεψε σκληρά ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share