Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον «Φώτη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι σήμερα - Η εξομολόγηση για τη μητέρα του (Video)

«Είμαι μαμάκιας και το λέω με περηφάνια...»

14 Οκτωβρίου 2021 13:36
Θυμάστε τον «Φώτη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι σήμερα - Η εξομολόγηση για τη μητέρα του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Φώτη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», που μας πρόσφερε άφθονες στιγμές γέλιου στη διάρκεια της σειράς; Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα! Επίσης, δείτε πως είναι σήμερα ο «Θανάσης Μαυροτσούκαλος»;

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση, ο οποίος έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές εμφάνιση από τότε και σήμερα μοιάζει εντελώς διαφορετικός από την εποχή, όπου έπαιζε στη σειρά του MEGA.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, έζησε πρόσφατα μια ιδιαίτερη εμπειρία παίζοντας στο θέατρο το «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί. Ο ίδιος, πάντως, είναι διαφορετικός, ειδικά όταν πρόκειται για την κώμη του, καθώς στο πρόσωπο είναι αναγνωρίσιμος.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Φώτης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η εξομολόγηση για τη μητέρα του

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να γίνει πατέρας με τη σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη λέγοντας: «Η Αγοραστή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Μένουμε μαζί, δεν ξέρω τι αλλάζει το να είσαι παντρεμένος. Συμβιώνουμε, οπότε η ζωή μας είναι σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι στο μυαλό μας, πέρα απ’ αυτό που γίνεται στην εκκλησία και το γλέντι μετά, ότι πια επισημοποιείς τη σχέση σου και όλος ο κόσμος ξέρει ότι είσαι επίσημα με αυτόν τον άνθρωπο, μόνο αυτό αλλάζει».

Στην ερώτηση αν έχουν φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό, έχει πει: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες. Θα ήθελα να γίνω πατέρας και μακάρι να γίνω. Μου αρέσει ο γάμος ως Μυστήριο και ως έθιμο».

«Είμαι μαμάκιας και το λέω με περηφάνια. Λατρεύω την οικογένεια μου, αλλά με τη μητέρα μου ειδικά έχω μια σχέση πάθους, θέλω κάθε φορά που επιστρέφω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη να μου μαγειρεύει τα υπέροχα φαγητά της και να με περιποιείται σαν μωρό. Νομίζω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, αυτό δεν θα αλλάξει, ίσως επειδή μέσα μου παραμένω ένα παιδί» κατέληξε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share