Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η επεισοδιακή πρώτη νύχτα του γάμου τους

«Δεν μπόρεσε ποτέ του να ξεχάσει πως είναι Πειραιώτης», έλεγε μετά από χρόνια για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη στη φίλη της Μαλβίνα Κάραλη.

12 Οκτωβρίου 2021 09:36
Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η επεισοδιακή πρώτη νύχτα του γάμου τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ, ένας έρωτας που για πολλά χρόνια έκλεβε την παράσταση και τα… πρωτοσέλιδα. Για την ακρίβεια ένας θυελλώδης έρωτας ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Μια σχέση που ξεκίνησε με καβγάδες. Ο Αλέκος Σακελάριος έχει περιγράψει αυτό τον έρωτα με μοναδικό τρόπο: «Ίδρωνα να τους συμφιλιώσω. Βρε παιδιά, για σταθείτε. Τι έχετε να μοιράσετε; Οι καβγάδες των σεναρίων όμως συνεχίζονταν πάντα και έξω από το στούντιο. Θυμάμαι μάλιστα μια φορά που η Αλίκη μου έκανε δριμύτατα παράπονα για τον Παπαμιχαήλ, της είχα πει: “Ε, κάνε υπομονή να τελειώσει η ταινία. Σάμπως σου είπα να τον παντρευτείς;” Πού να ήξερα…».

Γάμος στους Δελφούς

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στους Δελφούς για να αποφύγουν τον κόσμο. Μάταια, καθώς ακόμα και πούλμαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας είχαν φτάσει από νωρίς της μέρα του γάμου, έξω από την εκκλησία.

Κόσμος, φωτογράφοι, λευκά περιστέρια στον ουρανό και οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για έξαλλο Παπαμιχαήλ. Γλέντι στο ξενοδοχείο «Βούζα», ένα βαρύ ζεϊμπέκικο από τον γαμπρό και ένα βίαιο βράδυ. Καβγάς μέχρι πρωίας για το ζευγάρι και όπως έχει πει η δημοσιογράφος, σεναριογράφος, που γνώριζε προσωπικά και τους δύο, Κική Σεγδίτσα: «η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός».

«Δεν μπόρεσε ποτέ του να ξεχάσει πως είναι Πειραιώτης, όχι με την ουσιαστική αλλά με τη γραφική έννοια», θα έλεγε μετά από χρόνια η ίδια η Αλίκη στη φίλη της Μαλβίνα Κάραλη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share